Jordbærtrimmen

Rindals-Troll stilte med 6 deltagere.

Jordbærtrimmen, 10,6 km, lørdag 02.08.03., Lensvik

Vi må starte omtalen av årets Jordbærtrim med en av våre konkurrenter, Juan Miguel Valdes Rodrigues, som vant på 33,23. Det er bare 6 sekunder bak en av Peder Arne Sylte sine mange løyperekorder rundt om i Trøndelag. Sylte sin rekord er fra 1986 så det er på tide om noen kunne ha pyntet på denne. Henrik Grøseth som var andremann, var faktisk over minuttet bak Juan. Med større press fra konkurrentene, ville nok rekorden ha røket.

RT stilte med 6 deltagere som alle gjorde habile løp, i hvert fall sammenlignet med i fjor. Litt av årsaken til forbedringene kan være at mens det i fjor var 25o, var det i år rundt 5 grader lavere og overskyet.

Stein Ivar Børset var best av våre med en 5. plass totalt og 1. plass i klassen. Han fikk tida 36,20 og var derved knapt 3 minutter bak teten, men 54 sekunder raskere enn i fjor.

Morten Svinsås, kom totalt på 6. plass, bare 1,09 bak Stein Ivar. En ”treningsstinn” Morten løp over 2 minutter raskere enn i fjor.

I alt deltok 60 i mosjons- og konkurranseklassene.