Henne i Jessheim Vintermaraton

Henrik Aasbø løp inn til årsbeste i Jessheim Vintermaraton.

Jessheim Vintermaraton, 42.195m, søndag 15.11.09., Jessheim

Jessheim Vintermaraton går samme helg hvert år, og forholdene kan være så som så på denne årstida, men dagens værrapport fra Henrik Aasbø var oppløftende: 7-8 grader og regn, mao glimrende maratonforhold og shortsvær!!! Vinnertidene viser også at dette er forhold som maratonløpere liker: Helge Hafsaas vant hel på gode 2.35.50 og 18-åringen Carl Fredrik Hagen halv på 1,13,23.

Jessheim Vintermaraton er det siste av de større maratonløpene her i landet denne sesongen og ble en positiv opplevelse for Henne. Han løp jevnt og trutt, og etter å ha passert halvveis på 1,57 kom han i mål på 3,56,14, som er hans første under 4 timer i år.

Dette holdt til en 9. plass i klassen og totalt nr 44 av de 71 herrene som startet.

Etter løpet kunne Henne feire ny årsbeste med å ta av seg strømpene stående uten å få ”sønnutrekk”!!!!