Hektisk i uke 37.......

Resultater fra Oslo Halvmaraton, Tempe, Nybrottkarusellen, Birkebeinerløpet og Trondheim Maraton.

Oslo Halvmaraton, 21.1 km lørdag 07.09.02., Oslo
Arild Skage debuterte på halvmaraton på tida 1,21,40. Han brukte dermed 3,52 pr km. Dette holdt til en 13. plass i klasse 21-34 år. I denne klassen fullførte 187 løpere. Arild åpnet forsiktig og det var først på de to siste kilometerne han måtte slite.

Instruksjonsstevne, KM-diskos, mandag 09.09.02., Tempe, Trondheim
Audun Bakk ”snublet” over et instruksjonsstevne i kast på Tempe. Han kastet seg bokstavelig i inn i diskosringen, noe som resulterte i en bronsemedalje i KM (det skal riktignok tilføyes at det var bare tre deltagere…….) Hans lengste kast ble 21,43. Det skilte bare 1,71 m mellom hans lengste og korteste av de 5 gyldige kastene. Skal vi da si at fulltreffet manglet??????????? For øvrig er det temmelig nøyaktig 10 m fram til klubbrekorden, så her er det bare å fortsette.

Nybrottkarausellen, 9 km onsdag 11.09.02., Stjørdal
Bjørn Vonheim deltok i Nybrottkarusellen, der det denne gang var 9 km langt landeveisløp. Bjørn vant sin klasse og ble nr 3 totalt, bare 12 sekunder etter vinneren Rune Opem. Et av Bjørn sine beste løp denne sesongen.

Birkebeinerløpet, 21,3 km lørdag 14.09.02., Lillehammer
Vi hadde to deltagere i Birkebeinerløpet, Råg og Oddvar Mikkelsen. Råg viste at langdistanseforma er bedre enn noen gang og perset i Birken med over 4 minutter. Dette var Råg sitt 4 løp i Birken. Han brukte 1,27,47 i en trase som stort sett går i terreng. Tida holdt til 15. plass i klassen (25-29 år), noe som betyr at han kom på premieplass. ”Storebror” Oddvar er ikke i så bra form, men klarte merkekravet og kom i mål på 1,38,51. Med dette ble han nr 50 av de 87 som fullførte i denne klassen.

Trondheim Maraton, 21,1 km søndag 15.09.02., Trondheim
Flere av våre har prøvd seg på lange løp i det siste, og i Trondheim Maraton debuterte Audun Bakk og Gert Moen på halvmaraton og det gjorde de på en fin måte. Ingen av de har løpt lengre enn 15-16 km i konkurranse før. Gert åpnet respektløst og fulgte Terje Olsen i ca 3 km i starten. Audun som åpnet mer forsiktig, passerte Gert etter ca 14 km og slo Gert med 1 min og 10 sek. Løpet bestod av 2 runder og Audun løp faktisk raskere på andrerunden enn førsterunden. Gert måtte slite midtveis, men kviknet til igjen på slutten.

Terje Olsen ble klar vinner av løpet på 1,10,36, mens Audun fikk 1,14,41 på 4. plass og Gert 1,15,51 på 5. plass. Det blir hhv 3,32 og 3,36 pr km. Bra debut!

De offisielle resultatene er i skrivende stund ennå ikke kommet på nett, men ettersom www.kondis.no sin redaktør (3. plass klasse 40-44 år) deltok langs Nidelvens bredder, er det å vente både reportasje og komplette resultatlister der.