Hektisk aktivitet i UKE 35

Rapporter fra Trønderjoggen, Størenmila (trippel RT på gode tider), Trøndersk Mesterskap for veteraner, Vassfjellet Rundt og Knyken Rundt.

Trønderjogg, 10 km tirsdag 26.08.03., Trondheim
89 herrer og 15 kvinner stilte på start på Leangen i 10 km-løypa, der vi stilte med to deltagere. Råg Mikkelsen ble nr 13 på 38,34, mens Bjørn Sæther ble nr 31 på 40,46. Her var det en klasse uansett alder. Råg løp 29 sekunder saktere enn i fjor, men plasseringa ble langt bedre. Forholdene var nok bedre i fjor, men det var oppholdsvær akkurat mens løpet pågikk. Juan Miguel Valdes Rodrigues fra Heimdal vant på 32,27, to sekunder foran Terje Olsen fra samme klubb. Vi merker oss for øvrig sterk innsats fra familien Romundstad, som var stor bidragsyter for oss under St.Olavsloppet. Far Ingvar fortsatt sterkest (så lenge det varer……….) på 40,18, mens sønn Magne (14 år!) løp på den glimrende tida 40,58. Lars på 12 år ble nr 5 på 5 km på 20,12.

Størenmila, 10 km torsdag 28.08.03., Støren
RT stilte med 4 mann som alle forbedret tidene sine relativt kraftig fra i fjor (se RT-adelskalender nedenfor). RT-trioen Audun Bakk, Bjørn Vonheim og Svein Erik Jønland skilte seg fort ut. Audun fikk et lite forsprang etter 3 km som han holdt helt inn, mens Bjørn la inn ei forsering rundt 8 km og tok på det tidspunktet litt inn på Audun. Denne forseringa ble for tøff for Svein Erik som da måtte slippe. Sterke tider av alle tre i den lettløpte løypa på Støren. For øvrig et svært gledelig løp av Svein Erik, hans klart beste løp denne sesongen som har vært mye preget av sykdom og skader.

10 0C og oppholdsvær, mao fine løpsforhold.

42,26

Se for øvrig kondis.no avd Trøndelag for komplette resultater.

Trøndersk Mesterskap for veteraner, 5.000m lørdag 30.08.03., Dalgård, Trondheim
Bjørn Vonheim deltok på 5.000m og vant sin klasse 40.44 år på 16,27,45, rundt fire sekunder foran Håkon Kyllo fra Dalebrand. Ei grei gjennomkjøring for Bjørn under ikke altfor ”delikate” forhold

Vassfjellet Rundt, 15 km, søndag 31.08.03., Klæbu

Morten Svinsås tok en fin 2. plass sammen med Ståle Fenstad i juniorklassen etter Petter Eliassen. Morten fulgte bra med til toppen, men Eliassen var sterkere nedover. Morten forbedret sin tid fra i fjor med 1,47. Fine løp også av våre ”yngre” juniorer Pål Sande og Stian Nåvik.