Hard duell mellom Morten og Gert i Hostonvatnet Rundt

Her kan du lese mer om Hostonvatnet Rundt, samt noe fra Sognsvann Rundt i Oslo.

Hostonvatnet Rundt, 10 km onsdag 26.06.02., Hoston

Det ble en rivende duell mellom Morten Svinsås og Gert Moen i Hostonvatnet Rundt, som går etter grusvei med en del sugende motbakker. Morten tok teten og dro de første 6 km med Gert på slep. Deretter var Gert den mest toneangivende, men Morten fikk presset seg først i mål i spurten. Fint løp også av Arne Berset som kom på 3. plass. Han fulgte duoen i 2 km, deretter ble det et sololøp uten kontakt med andre løpere.

Sognsvann Rundt Medsols (37.løp), onsdag 26.06.02., Oslo

Arild Skage, har også testet formen nå før St.Olavsloppet, i det ukentlige treningsløpet rundt Sognsvann i 2 runders-løypa. Arild kom inn på 23,28 i den 6,5 km lange løypa. Dette er en forbedring på 17 sekunder i fra forrige testløp i samme trasé, noe som indikerer en brukbar formstigning mot St.Olavsloppet.