Glimrende tier av Magne Bolme

Magne løp 10 km på 42,09 og Gert Moen perset på 1.500m.

GD-lekene, 1.500m lørdag 20.09.03., Stampesletta , Lillehammer

Gert Moen deltok lørdag i sin andre 1.500m denne sesongen og presset ned sin pers med 1,6 sekunder til 4,23,44. Mellomdistanse baneløp er ikke Gert sin spesialitet, men det er svært verdifullt mht lengre løp å delta på slike distanser. Gert ble nr 4. Vinneren ble for oss ikke ukjente Henrik Grøseth. Han vant på 4,05 og brukte dette som ei oppkjøring til helgas NM i terrengløp.

Tønsberg Halvmaraton, 10 km lørdag 20.09.03., Tønsberg

Magne Bolme løp 10 km i Tønsberg på den glimrende tida 42,09. Dette blir ei km-tid på 4,13. Og Magne har mer inne, for han måtte i dette løpet ”nøye” seg med sin firbeinte venn Eddy som ledsager. Imponerende jobb også av Eddy, sjøl om han typisk nok måtte ”lette på beinet” et par ganger!!!!! Dette var første gangen Magne brukte Eddy som ledsager i en konkurranse.

Halvmaraton er naturlig nok hoveddistansen i dette arrangementet, men de prøvde i år å legge inn en tier. Ikke helt heldig ettersom det gikk et tilsvarende godt innarbeidet arrangement bare et par mil unna. Det medførte at det var bare 4 som løp tieren og Magne var best av disse.