Morten, Helge, Trygve og Terje

Dobbelt Olsen i Jordbærtrimmen

Ikke nok med at de to første heter Olsen, begge har også Terje til fornavn!!! Vår Terje ble nummer to, i tillegg deltok Helge Langen, Trygve Reitan, Morten Svinsås og Tor Jarle Bolme.

Jordbærtrimmen, 10,7 km, lørdag 06.08.11., Lensvik

Etter to år med bygging av nytt flerbrukshus, og start og mål ved Åsmyra Stadion, var løypa tilbake i sin vante trase.

Fint vær og stor deltagelse, 64 i konkurranseklassene og bortimot 300 trimmere. 19 grader, overskyet, og en vind dempet varmen, men den medførte at det var en markert motvind de første 4 km.

Vi stilte med 5 løpere, Terje Olsen, Helge Langen, Trygve Reitan, Morten Svinsås og Tor Jarle Bolme, mot 10 løpere i fjor. Fine prestasjoner med 3 løpere blant de 5 beste uansett klasse. Imponerende av vår Terje Olsen som hadde bare Danica sin Terje Olsen foran seg. Vår Terje fikk 37,30, mens Helge, etter ei sterk avslutning, kom inn på 38,02 og 4. plass og Trygve på 5.plass fikk 38,26. Alle tre ”pyntet” på adelskalenderen. Se under peker Statistikker på vår hjemmeside.

Det var store aldersforskjeller i teten, de to Olsen er godt over 40, mens 3. mann vinneren av klasse 15-20 år, Tore Dybdal er bare 14 år!!!

Vi forsynte oss grovt av arrangørens rikholdige premiebord. Helge og Terje ble klassevinnere, mens Trygve og Tor Jarle ble nr 2 i sine klasser.