Audun vinner på dansk jord

Opp og nedturer for Audun Bakk.

Jonstrup Vang Løbet, 3,8 km, lørdag 19.10.02., Danmark

Audun Bakk har ennå ikke avsluttet sesongen. Den varer tydeligvis lengre i de danske skoger. Audun deltok i ei løype på 3,8 km som bestod av stier og grusveier. Audun vant denne distansen, men han hadde 2 løpere som skulle løpe lengre foran seg.

Dette løpet skulle være en ”oppvarming” for det store Gribskovsløbet som gikk dagen etterpå. Det består av to distanser; 7,5 og 12,4 km og hele 1200 skulle delta. Alle løper samme trase i starten. Audun skulle delta i den korteste løypa og ledet da han plutselig kom til 9 km. Han trodde da at han hadde løpt ca 7 km.

Det viste seg da at noen ”spøkefugler” hadde flyttet merkinga, og sperret en trase med stokker!!!!!!!!!!! Dette medførte at alle 1200 deltagerne løp feil. Ekstra bittert for Audun som lå an til å gjøre et svært godt løp.

Vintertid Løbet, 6 km, søndag 27.10.02., Ganløse, Danmark

Audun Bakk vant klart et 6 km langt gateløp i Ganløse. Hans sluttid ble 21,34. Tiden må sees i lys av at det var skikkelig regnvær og vind under løpet. Som premie, fikk Audun bl.a. ei flaske rødvin. Danskene er tydeligvis ikke så ”pripne” som oss når det gjelder forholdet alkohol/idrett…………….

Etter at Audun har deltatt i noen løp i Danmark, er erfaringen at danskene er flinkere enn oss når det gjelder ”nettinformasjon” for de enkelte løp, samt at langt flere som kan plasseres i kategorien mosjonister, løper på tid enn her i landet.