Audun vant Våttåkuten

Resultater fra Våttåkuten, Nybrottkarusellen og Sognsvann Rundt finner du her.

Våttåkuten, lørdag 15.06.02., Selbu

Lørdag deltok Audun Bakk i Våttåkuten som arrangeres av Selbustrand i.l. Dette er et av de få ”gammeldagse” terrengløpene som er igjen. Det betyr i denne sammenhengen 16 km med bratte lier og blaute myrer. Og deltagelsen viser at det er ikke trendy å ”lort se ut” lengre, i det bare 8 deltagere stilte til start.

Som o-løper er Audun vant med terreng og han tok teten allerede fra start og vant løpet klart. Differansene ned til de andre viser at han begynner å finne forma etter skadeproblemene i vinter.

NYBROTTKARUSELLEN (3.løp), 3000m, onsdag 19.06.02., Stjørdal

Bjørn Vonheim fikk et fint ”drag” på Øverlands Minde og løp ned sin tid med 21 sekunder sammenlignet med et løp på samme distanse og sted for en måned siden. ”Draget” var den 17-årige Joachim Brøndbo som løp på den fine tida 8,45,5. 4 løpere skilte seg ut allerede fra start. I tillegg til Brøndbo og Bjørn, bestod ”firoen” av Knut Venseth fra Heimdal og Erlend Rolien fra Frol. Bjørn måtte slippe omtrent midtveis og ble da liggende alene, men kjempet seg fint inn til 9,15,8.