Audun og Bjørn

Audun og Bjørn Vonheim duellerer videre

Les mer om Trønderjoggen, Størenmila og Oppdalslekene her. På bildet ser vi f.v. Øystein Sæther, Gert Moen, Audun Bakk og Bjørn Vonheim som alle deltok på Størenmila.

Trønderjogg, 10 km, tirsdag 28.08.01., Lade, Trondheim.

En av våre løpere som har adresse Heimdal, Knut Brede Liland, tok en flott 3. plass i Trønderjoggen.

Til tross for at han ble liggende alene fra 5 km, kom han inn på, for han den gode tida 35,20. Han var imidlertid klart etter Terje Olsen og Arnt Ove Dragsten som stakk fra hovedfelten med en gang.

I Trønderjoggen plasseres alle i en klasse og det var 74 som fullførte. Løypa er kontrollmålt.

Størenmila, 10 km, torsdag 30.08.01., Støren

Størenmila ble tidlig en duell mellom våre to løpere Audun Bakk og Bjørn Vonheim. Etter rundt 2 km dro de fra hovedfeltet med Bjørn som den førende. Han dro opp tempoet og ledet til ca 8,5 km. Da tok Audun over og var 8 sekunder foran Bjørn i mål. De fikk tidene 33,10 og 33,18. Dette er nok det beste løpet begge har gjennomført denne sesongen. Vi merker oss også tida til Øystein Sæther i klasse 45-49 på 34,41. Sterkt.

Størenmila er ei svært lettløpt løype som er kontrollmålt. Det føres statistikker over 10 km og maratonløp her i landet. Det er bare kontrollmålte løyper som blir registrert i disse statistikkene. Resultatene fra Størenmila blir derfor registrert og det skal bli interessant å se hvor høyt Øystein kommer på denne statistikken.

Oppdalslekene, søndag 02.09.01., Oppdal

Vi hadde tre deltagere, Morten Svinsås, Audun Bakk og Bjørn Vonheim. Morten løp 1500m og forbedret seg fra Nybrottkarusellen med ca 4,5 sek., men fremdeles er det en del fram til persen.

Både Audun og Bjørn løp ikke mot sine prestasjoner i Størenmila, så torsdagens løp satt nok i beina. De løp 5000m som de eneste deltagerne. Det viser nok at banesesongen er over for de fleste mellomdistanse- og langdistanseløperne. Dette i kontrast til at det var rundt 700 starter i Oppdalslekene, de fleste i de yngste klassene.