800m i Børsa og Vassfjellet Rundt

Helge Langen vant 800m i Børsa og Per Erik Mathisen vant sin klasse i Vassfjellet Rundt.

Stine Kufaas-lekene, 800m, søndag 30.08.09., Moan Idrettspark, Børsa

Børsa il arrangerte sitt første ”åpne” stevne på nybanen som ble ferdigstilt i fjor høst, noe som de gjorde på en utmerket måte.

Helge Langen var vår eneste deltager i stevnet. Han løp 800m sammen med 5 andre seniorer. De kunne ikke gi Helge jevnbyrdig konkurranse, og det ble derfor et rent sololøp fra Helge sin side, som kom inn på 2,04,45, 3 sek bak sin pers. ”Ei grei gjennomkjøring” i flg Helge, som nå er innehaver av banerekorden på 800m på Moan Idrettspark.

Vassfjellet Rundt, 21 km, søndag 30.08.09., Klæbu

Per Erik Mathisen er fast deltager i den tøffe løypa i Vassfjellet Rundt. Han vant sin klasse 35-39 år. Han var alene i sin klasse, så for å sette løpet mer i perspektiv, så ble han totalt nr 26 av de 35 som stilte i langløypa. Han løp på 2,17,05, 29 sekunder raskere enn i fjor.

Vinner ble Sondre Nordstad Moen som kom inn på 1,27,04, bare 51 sek bak Bjørn Dæhlie sin løyperekord.