Thomas Holm

4 RT'ere løp 3.000m på Trondheim Stadion

Thomas Holm, Helge Langen, Frode Grønning og Ole Sæterbø deltok på Øya.

Strindheim Challenge, 3.000m lørdag 16.07.11., Trondheim Stadion

Vi stilte med 4 løpere på 3.000m på Øya i 20 grader, sol og bortimot vindstille: Thomas Holm, Helge Langen, Frode Grønning og Ole Sæterbø.

Brukbare løp av våre i dette 25 (!!) mann store feltet, men de kom mellom 4 og 8 sek bak sine perser. Da bør det vel nevnes at ingen av de hadde ladet opp spesielt til dette løpet, Thomas hadde f eks 160 km i beina i siste uke. Vi får håpe at det slår ut i en positiv høstsesong. Thomas ble best av våre på 8,58,78, ca 2 sek bak årsbeste. Ellers var Ole bare 74 hundredeler fra å kvalle til UM.

Honnør til Strindheim som tok initiativet til dette stevnet i en konkurransefattig periode, og nok en gang ser vi at seniordeltagelsen i løpsøvelser, blir best når man har få øvelser på programmet og et forutsigbart tidsskjema å forholde seg til.