3-3 hjemme mot Leik

Leik var motstander da J16 spilte sesongens første hjemmekamp sist mandag. I år, som i fjor, er det Skogsletta som er hjemmearena for J16-laget.

Rindalsjentene virket nervøse og usikre i starten av kampen og ble satt under hardt press av et offensivt Leik-lag. Etter flere store sjanser i åpningsminuttene gikk Leik opp i en tidlig ledelse. Etter skåringen virket det som nervene roet seg hos hjemmelaget og vi fikk tilrevet oss overtaket i kampen.
I de siste 15-20 minuttene av omgangen var rindalsdominansen total og mange store sjanser ble skapt . Utligningen kom etter et fint soloraid av Malin Østvold. Etter dette hadde Rindal FK flere sjanser til å ta ledelsen, bla et stolpeskudd og et meget fint volleyskudd av Marie Gjerstad etter en godt slått corner av Kristin Nordlund. Ballen ville ikke i mål og dermed ble pauseresultatet 1-1.

Andre omgang ble mer jevnspilt enn første hadde vært, men mens vi måtte slite for å få ballen i mål, var Leik dyktigere og mere effektive foran mål. 2 ganger klarte Leik å få ballen bak vår keeper, Annabel Gåsvand. Etter skåringene så det hele ut til å ende med en sikker borteseier. Med 5 minutter igjen av andre omgang klarte Malin Østvold å skape ny spenning i kampen , med sin andre skåring for dagen. Denne skåringen ble en vitamininnsprøyting for rindalsjentene og 2 minutter på overtid kom den velfortjente utligningen ved Grete Iren Fjellvik Røen. Sluttresultatet ble 3-3.

Disse jentene var med: Malin Østvold, Lena Østvold, Mathea Møller, Maren Høgholt, Marie Gjerstad, Grete Iren Fjellvik Røen, Kristin Nordlund, Arnhild Myklegard og Annabel Gåsvand.