(Klikk på bildene)

28. mars 2012 Les mer...
bilde J10

J10 sesongavslutning

J10 avslutta sesongen i Rindalshuset med to kamper mot Orkanger. Jentene avslutta med brask og bram. De scora hele 10 mål i hver kamp, med 8 forskjellige målscorere vitner det om en skikkelig lagseier, bakerst stengte Vanja til tider målet!

Jentene har hatt en fin og jevn framgang siden sesongstart. Vi avslutter sesongen med flere seire enn tap, flere scoringer enn baklengs! Trener og lagledere er VELDIG stolte og glad i denne FLOTTE gjengen. Onsdag avsluttes sesongen med Zumba på Bakken helse med Heidi =) Tusen takk for i år!! Dokk e bærre superduper, jenter!!

Lagbilde

J10 kamp mot Lensvika

J10 spilte kamp mot Lensvika i Rindalshuset lørdag. Det ble en jevn kamp, første mål i kampen kom ikke før de hadde spilt ca 5 min. Lagene fulgte hverandre målmessig og ledet hver sin gang. Rindals-Troll hadde mange skudd mot mål som ikke gikk inn i dag, en "stang-ut"-dag, men beholdt motet =) Kampen endte uavgjort. Neste helg skal vi til Frøya og spille to kamper.
12. mars 2012
bilde

Rindals-Troll J10 - Surnadal

Rindals-Troll J10 møtte Surnadal i Rindalshuset i helgas kamp. De er i en skikkelig seiers-steam for tida. Det ble en målrik kamp i dag også, med 5 forskjellige målskårere. Jentene fikk prøve seg på plasser de vanligvis ikke spiller på, som de løste bra! Nå blir det en liten pause med kamper for J10 sin del. Først søndag 4. mars er neste kamp, da skal de spille 3 kamper i Rindalshuset, to mot Meldal og en mot Skaun. I vinterferien blir det ikke trening pga LAN-paty i hallen.
12. februar 2012 Les mer...

Seier mot Lensvik

I kveld (09.02) har J10 vært til Lensvik og spilt kamp. Sist vi var på visitt dro vi slukkøret hjem etter et gedigent tap. Vi hadde en revansjesugen gjeng i bilene. Og revansje ble det. Starta med ledelse fra start. Første omgang var jevn, med mål annenhver gang. Men vi var heldige og gikk til pause med ledelse, noe som er sjelden av oss.

I andre omgang var føttene raskere og forsvarspillet tøffere. Bakerst stod det en solid keeper med flere stjerneredninger. Sammenlagt ble dette en ny seier for jentene våre! En skikkelig lagseier med fine skåringer!! Det var en glad gjeng med stolte lagledere som vendte nesen hjem igjen.

Allerede lørdag er det klart for neste kamp! Da satser vi på mye heiarop og støtte fra tribunen i Rindalshuset=)

10. februar 2012 Les mer...
J10Marit-Ingrid_Mathilde

Kamprapport 5. februar

J10 har spilt kamp mot Kyrksæterøra i ettermiddag. Begge lag startet litt forsiktig. Men etter at nervene var kastet av så tok det seg opp.
Jentene fikk ei utfordring i pause om å gjennomføre et innspill. Den tok de på strak arm og forsøkte flere ganger. Noe som også resulterte i mål for Rindals-Troll. Meget sterkt forsvarsspill av hjemmelaget resulterte i få mål i mot i andre omgang.
Kjempespent avslutning på kampen og et skikkelig trøkk fra tribunen gjorde dette til en kjempefin opplevelse! Trenere og spillere synes det er kjempegøytj at så mange kommer til Rindalshuset og heier fram lagene våre =)
5. februar 2012 Les mer...

Lagbilde 2011/12

Disse spiller på G12 denne sesongen:

Kevin Kvande Mauseth, Peder Kvammen, Ole Heggem, Jørgen Gjerstad,
Håken Heggem, Joar Svinsås, Lars Aleksander Møkkelgård, Ole Kalstrøm Bjørnstad,
Ole Martin Glåmen, Leon Brun Løften, Daniel Hagen Eide og Benjamin Romunstad.

23. januar 2012

Kamper på Lundamo

Den 4.desember var Rindals-Troll sitt G10 lag på Lundamo og spilte to kamper. Det ble en seier og ett tap.

Lundamo - Rindalstroll 11-1
Flå - Rindalstroll 7-8.

14. desember 2011 Les mer...
SDC11690_1024x768

Høstsesongen for J12

Vi har hatt to treninger hver uke med Inge Hermann, Lisbeth, Marit Synnøve og Kari Mette i trenerteamet.

Vi er 13 spillere og det har vært godt oppmøte på treningene.
Høstsesongen har vært meget bra. Fin framgang på alle og vi har vunnet 6 av 7 kamper.

Tirsdag 13.12.11 etter trening tok vi en liten sammenkomst med brownies, is og nonstop.
G10

Kamper på Støren

Den 26. november spilte Gutter 10 år to kamper på Støren. Det ble to seire. Første kamp endte 3-8 og andre 2-3. På bildet ser vi fra venstre: Lars Espen, Tobias, Steinar, Jonas, Fredrik, Stian og Sverke.