Helge har løpt nok en 1.500m og Thomas, Arnt Inge og Terje deltok i
Trønderjoggen.

Trønderjogg, 10 km onsdag 24.08.10., Trondheim

Vi stilte med 3 deltagere, Thomas Holm, Arnt Inge Nilsen og Terje Olsen.

Fint vær, men mye vind ”dempet” nok tidene noe. Det var sterk motvind i starten og på slutten av løpet.

Etter 4 km var det fire løpere som skilte seg ut, Ola Sakshaug, Hågen Urset, Terje Olsen (Danica) og Thomas. Arnt Inge hadde også fulgt teten så langt. Ola S rykket etter 7 km, da måtte Thomas slippe. Vår Terje løp sterkt på slutten, og helt opp i ryggen på Arnt Inge.

Våre kom inn til bra tider, tatt i betraktning av vinden og at trassen er relativt krevende.

Thomas debuterte i løpet, og plasserte seg inn på en tredjeplass på vår adelskalender. Terje perset stort, og rykket opp noen plasser. Adelskalenderen finner du under Statistikker.

Nå ryktes det at løpet skal flyttes til sentrum, det betyr at denne adelskalender dessverre mister sin misjon, så se nøye på den…….

Fullstendig resultatliste:

Lysbildeserie:

Utdrag av resultatlista:

Mosjonsklasse menn 10 km (en klasse uansett alder)

”Sparebank1-høst”, 1.500m onsdag 24.08.10., Trondheim Stadion

Dette stevnet viser at banefriidretten har vanskelig for å konkurrere med gateløp. På samme kveld som Trønderjoggen, der det deltok 313 løpere, var Helge Langen alene på startstreken på 1.500m på Trondheim Stadion.

Men Helge gjennomførte et ”tappert” løp, tross kraftig motvind på oppløpssida, løp han inn til 4,11,07. Beina var gode og Helge mener at det løpet var betydelig bedre enn løpet for ei uke siden på Øverlands Minde, der han i vindstille kom inn til 4,08,1. Det betyr at persen på 4,07,62 er klart innen rekkevidde under mer optimale forhold. Hans rundetider: 66 69-68.