Uavgjort og seier for G16

Fotball: Gutter 16 år

G16 har allerede rukket å spille to seriekamper så langt. De starter med fire bortekamper på rad, og den første var borte mot Hitra 7. april. Her endte det med uavgjort, noe Rindal nok skal være best fornøyd med selv om også vi var små marginer fra å skåre flere.

Rindal i oppvarming før Hitra-kampen
Rindal i oppvarming før Hitra-kampen (Foto: Ronny Eide)

Men et lite ran var det kanskje, ikke sånn nokas-style, men et ørlite kioskran? Vår skåring kom i siste halvdel av andre omgang av Henrik Folden, etter at Hitra hadde tatt ledelsen i siste minutt av første. Stian hadde flere avgjørende redninger i de vanskeligste periodene! Bra jobba, gutta!

Seier borte mot Ranheim 2
Neste utfordring for guttene kom 12. april, borte mot Ranheim 2.  Her endte det 1-3 til slutt, etter 0-2 til pause.

Rindalsgutta fikk en alt i alt fortjent seier borte mot Ranheim, og har fått en resultatmessig god start på sesongen i 2.divisjon.

Ranheim trilla litt ball med oss i starten, men fra vårt første mål og utover hadde guttene stort sett god kontroll. Vi har fortsatt en del å gå på spillemessig, men i perioder sitter også det bra, og Sondre og resten av forsvaret ryddet hele tida unna det som kom i mot sammen med keeper Stian. Ranheim reduserte først helt på tampen da kampen mer eller mindre var avgjort. Våre mål var alle av den lekre typen, og de ble satt inn av Sander (33. min), Henrik (35. min) og Tobias (62 min.).