Løp 3 Rindal løpskarusell

Det var kjempefine forhold under løp 3 i Rindal løpskarusell ved Skogsletta, og Ole Sæterbø tok like godt ny løyperekord på 15,32. Totalt 25 løpere stilte, hvorav hele 20 løp begge rundene. Veldig bra innsats av alle, ikke minst av løypesjef Jon Solem som hadde lagt ned stor innsats for å få ei bra løype.

Bilder fra løpet vil komme på våre facebooksider: https://www.facebook.com/rindalilfriidrett/

Alfabetisk sortert resultatliste under.

19. august 2016 Les mer...
Startfelt løp 2_2016

Rindal løpskarusell 2

Etter en periode med fint og varmt vær fikk vi væromslag og noe lavere temperaturer under kveldens løp 2 i Rindal løpskarusell som gikk to runder rundt Tjønna. Det var likevel fine løpsforhold for de 29 deltakere (45 i fjor). Mye bra løping både blant unge og noe eldre. Trioen Steinar Bøe, Ermias Araya og Sigmund Ofstad holdt følge det meste av løpet i tet, ellers et veldig godt løp også av Erik Løfald.

17. juni 2016 Les mer...
Løpskarusell

Rindal løpskarusell: Løp 1

Litt surt vært gjorde at deltagelsen i årets første løp i Rindal løpskarusell ikke samlet flere enn 26 løpere (mot 47 i tilsvarende løp i fjor). Sigmund Ofstad, nyinnmeldt i klubben løp inn til beste tid på 9.59. Ellers veldig fin innsats av mange svært unge løpere.

13. mai 2016 Les mer...

Info om Rindal Løpskarusell

Terminlista er full av løpstilbud, men det virker som om mange føler at terskelen er for høy til å delta i disse. Vi har konstatert at mange av våre deltagere i St Olavsloppet ikke deltar i andre løpskonkurranser. Vi håper derfor at vår løpskarusell skal få et uhøytidlig preg.

31. mars 2015 Les mer...