Oppvarming løp 3

Løpskarusell 2013: Løp nr 3 ved Skogsletta

Det tredje og siste løpet i årets løpskarusell gikk to runder i lysløypa på Skogsletta, tilsammen 4,2 tunge kilometre med flere sugende bakker. Det "var tillatt" å hoppe av etter en runde, noe 8 av de totalt 28 deltakerne gjorde. Oppvarminga var også denne gangen til musikk med Heidi Hagen. Tilsammen har vi i de tre løpene i løpskarusellen hatt tilsammen hatt 132 på start fordelt på 81 ulike løpere!!!

16. august 2013 Les mer...
Startfelt med 60 løpere

60 deltakere i løp 2 i løpskarusellen!!!

Hele 60 løpere stilte til start i løp 2 i Rindal Løpskarusell som gikk rundt Tjønna, hvorav de aller fleste løp 2 runder. Også denne gangen stilte Heidi Hagen opp med felles oppvarming til musikk, noe som er veldig populært blant både store og små. Det ble løpt både fort og ikke fullt så fort, akkurat slik det er meningen i en slik løpskarusell, men det kan jo nevnes at alle som løp distansen på 2 runder var under det vi hadde satt som "makstid" som tilsvarer 7 min/km.

14. juni 2013 Les mer...
Heidi Hagen sørger for at løperne blir varmet opp

God start på løpskarusellen!!

Det aller første løpet i Rindal Løpskarusell ble en stor suksess med hele 44 deltagere som løp den 2,9 km lange løypa. Spesielt moro var det med oppvarming til musikk ved Heidi Hagen (bildet), et tilbud som de fleste benyttet seg av. I dette løpet er bredden det viktigste, men det kan likevel nevnes at det også ble løpt svært raskt av flere ungdommer.