viser Jon Andre Prestulen, Stein Ivar Børset og Lars Steinar Haugen fra NM terrengløp i 2001

Trollheimsløpet

terreng hovedbilde.jpgterreng hovedbilde.jpgTrollheimsløpet er et terrengløp som går i flotte omgivelser med start og mål på Trollbanen i Rindal Sentrum med runder rundt den idylliske Igltjønna. Aldersgruppa 11-14 år løper 1 km, 15-18 år 3 km (1 runde rundt Tjønna) og junior/senior 6 km (2 runder). I trimklassen er det også et alternativ på 8 km. Bildet viser Jon Andre Prestulen, Stein Ivar Børset og Lars Steinar Haugen fra NM terrengløp i 2001. Også i 2007 og 2016 ble NM arrangert i samme løype.  

Vinnere Trollheimsløpet

Trollheimsløpet 2017 - Takk!

Tusen takk til alle deltagere, publikum, komiteer og sponsorer/samarbeidspartnere som bidro til at dette ble en fin løpsdag/trimtur. Takk bør også rettes til de som steller med været. Fintellinga viser at det deltok 74 i konkurransene og 72 i trimklassen. Vi er svært fornøyd med at deltagelsen i konkurranseklassene var omtrent som i fjor, som var det høyeste deltagerantallet siden 1984! Deltagelsen i trimklassen var på det jevne, men vi har ikke løst koden for at trimklassen skal bli like stor som i Lina Roindt, der den er tre ganger så høy. 

12. juni 2017 Les mer...
Løpere i de yngste klassene mot mål

Trollheimsløpet 2017

Trollheimsløpet ble arrangert i strålende solskinn på Trollbanen i dag. I konkurranseklassen var det 76 startende, mens mange trimmere også tok turen rundt løypa.
Siste løper er nå kommet i mål og resultatlistene finner du under..

11. juni 2017 Les mer...