30042016oppdal

Tapte serieåpningen mot Oppdal

Fotball: Herrer senior

Lørdag 30. april tok herrelaget turen til Oppdal for serieåpning i 5. divisjon. Det er noen år siden vi har møtt Oppdal, så vi visste egentlig lite om dem før kampen, men det var nettopp Oppdal vi møtte i finalen i vår egen vinter-cup i Rindalshallen tidligere i vinter.

Kampen startet på værst tenkelige måte for Rindal sin del, med mål i mot allerede etter 4 minutters spill. Målet kommer etter en personlig feil i forsvaret og Oppdal får en enkel jobb med å sette inn 1-0.

Kvarteret ut i omgangen er det Rindal sin tur til å få et enkelt mål. Roy Bolme presser Oppdal-keeperen når han får et tilsynelatende enkelt tilbakespill, men får et langt touch og Roy snapper enkelt ballen, runder keeper og setter enkelt inn reduseringa til 1-1.

Dessverre for oss er det ikke helt vår dag, og Oppdal kan gå opp til både 2-1 og 3-1 før pause. Begge målene kommer av feil og rare valg i våre bakre rekker. Dermed pause på stillinga 3-1 til Oppdal.

I 2. omgang er det endelig vår tur til å starte bra. I det 49. minuttet drar Brage Storholt seg inn fra sin høyre kantpossisjon og setter inn 2-3 via stanga med venstreslegga. Håpet for poeng er virkelig tent igjen!

Men det skulle ikke vare lenge. Bare tre minutter senere går Oppdal nok en gang opp til tomålsledelse. 4-2. Også denne gangen er det dessverre vi som mer eller mindre gir bort målet.

68 minutter og Oppdal kommer rundt på høyresiden, og setter inn sitt 5. for dagen. 5-2. Og når Oppdal setter inn 6-2 etter 74 minutter ser dette virkelig ut til å bli en helsvart dag.

Heldigvis gir vi ikke opp og kjemper videre. Og det gir uttelling mot slutten. I det 84. minuttet er det Jørgen som fyrer av et godt skudd, som ender i tverrliggeren. Jostein Landsem er på rett plass og setter returen i mål, til 6-3. Og i det vi passerer 90 minutters spill er det Roy Bolme som er frampå og pynter på resultatet til 6-4 med sin andre scoring for dagen. Dermed ender seriepremieren med tap 6-4.

Dette er dessverre en kamp der det er svært lite som fungerer for vår del. Fire-fem av målene i mot kommer på enkle personlige feil. Vi får tro at vi har brukt opp dem for i år no!
I tillegg til 0 poeng, får vi også skade på flere spillere. Ingen god dag på jobben!

Vi kan bare se fremover og neste kamp er allerede førstkommende søndag, 8. mai. Dette er hjemmekamp mot Kolstad 2.