Sliteseier over Rennebu

Fotball: Herrer senior

Herrelaget spilte fredag kveld kamp i 5. divisjon mot Rennebu på Rinnvollen. Og det ble litt av en thriller, med spenning helt til siste fløytepip. Kampen begynte veldig kaotisk og allerede i det 7. minuttet får Rennebu straffespark når Harald feier ned Rennebus venstrekant. Gjestene er sikker fra straffemarket og dermed 0-1.

Rindal går rett i angrep og denne gang er rollene byttet om. Nå er det Harald som blir felt innenfor 16. meteren og dermed korrekt straffe til Rindal. Roy Bolme er sikker som banken fra 11-meteren og lagene er like langt.

DSCF5485

Etter denne hektiske åpningen roer kampen seg noe og Rindal tar mer og mer over. Vi skaper flere sjanser utover, men det er først i det 37. minuttet kampens suser kommer. Det er Torstein som legger tilbake til Hallvard Næss som fyrer av fra vel 25 meter. Hallvard får drømmetreff og banker ballen knallhardt helt oppe i krysset til 2-1.

Fullt fortjent at Rindal leder når lagene går til pause.

I andre omgang kommer Rennebu mer med i kampen igjen. Det er likevel Rindal som skaper de fleste og største sjansene uten at ballen vil i mål. I stedet er det Rennebu som får corner etter 73 mminutter. Ballen treffer en Rennebu-hæl og går i mål til 2-2. Det burde nok i stedet vært et frispark til keeper Anders som blir holdt fast, men det får ikke dommeren med seg.

Etter målet er det Rindal som tar over kampen igjen og vi skaper flere store sjanser. Og hvem andre enn storscorer Roy Bolme får æren av  avgjøre kampen. I det 84. minutt får han ballen på 16 meter og på sedvanlig vis vender han bort forsvareren og plasser ballen trygt i nettmaskene. 3-2 til stor jubel på Rinnvollen.
Sluttminuttene blir nærvepirrende, men Rindal holder unna og sikrer seg tre poeng.

I dag møter vi god motstand, men de 85 betalende tilskuerne (+alle barna) får se et hardtkjempende Rindalslag som aldri gir opp. Og etter spill og sjanser var det nok også fullt fortjent at poengene ble igjen på Rinnvollen i kveld.

Dermed har vi vunnet 5 av 6 kamper i høst og nærmer oss sakte men sikkert trygg plass i neste års femtediisjon.