herrer senior 2016

Sliteseier mot Rennebu

Fotball: Herrer senior

Herrelaget spilte 2. påskedag sesongens 2. treningskamp. Denne gang mot Rennebu. Et lag vi stort sett har spilt jevne kamper mot de siste sesongene.
Rindal henger ikke med i starten av kampen og Rennebu får litt for enkelt gå opp i ledelsen etter 10 minutters spill. 0-1. Rindal kommer mer og mer inn i kampen utover omgangen og etter 25 minutter er det Roy Bolme som er frampå og setter inn 1-1 etter assist fra Brage.

Etter en slapp start er det Rindal som skaper flere sjanser mot slutten av omgangen, men 1-1 står seg til pause.

I 2. omgang faller nivået og det er lite som skjer foran begge mål. I det 79. spilleminutt er det Rennebu som går opp til 1-2, men Rindal svarer umiddelbart og det er nok en gang Roy som setter ballen i nettet etter en stikker igjennom fra Stein Gunnar. Det ser ut til å ebbe ut med 2-2, men på 90 minutter kjemper Brage Storholt seg helt ned på dørlinja og fårskutt fra nesten død vinkel. Ballen går via keeper og i mål, og dermed haler vi i land en 3-2-seier.

Dette var ingen stor forestilling fra noen av lagene, som så ut til å være på påskeferie enda. Vi har en god periode på slutten av 1. omgang, ellers er det ikke mye å skrive hjem om, men likevel sterkt at vi kjemper i land en seier på en middels dag.