Poengdeling for seniorene

Fotball: Herrer senior

Herrelaget tok lørdag turen til Støren idrettspark for kamp i 5. divisjon, mot hjemmelaget Støren. Lagene lå som nr 3 og 4 på tabellen, og med seier i dag ville Rindal gå forbi Støren på målforskjell. Slik gikk det ikke.
Kampen ble spilt på en meget sleip gressbane, og spillerne på begge lag hadde mer enn nok med å holde seg på beina. Dette gjorde sitt til at det ble mange rare situasjoner og noe tilfeldig hvem som fikk ballen til tider.

DSCF4984 - Kopi
DSCF4986 - Kopi
DSCF4990 - Kopi
DSCF4994 - Kopi
Jarl Oskar satte inn 0-1 på nydelig vis.
DSCF4997 - Kopi
Anders Nerbu Løfald er tilbake i Rindalsdrakta.

Støren åpnet klart best og presset Rindal bakover, og det var også hjemmelaget som fikk den første store sjansen, men lobben over keeper Anders gikk heldigvis noen cm utenfor stanga. Rindal kom mer med utover i omgangen og etter 36 minutter sitter endelig ballen i nettmaskene. Det er Stein Gunnar som slår en lang ball opp på Jarl Oskar Mykkelgård inne i Størens 16-meter. Jarl Oskar tar ned på brystet og banker ballen i mål til 0-1. Flere mål bli det ikke før pause. Noe heldig som leder etter en svak omgang.

Andre omgang er bedre fra Rindals side, og vi skaper flere store sjanser som vi bør sette. Vi runder keeper, men klarer ikke å sette den forbi forsvarsspilleren som har kommet seg på streken. Vi klarer heller ikke å score alene med keeper. Og dermed går det som det ofte gjør, Støren scorer i stedet. Det skjer etter 80 minutter på en av utrolig mange cornere vi gir til hjemmelaget.

Men Rindal går rett i angrep etter avspark. Roy får kranglet med seg ballen ned på dørlinja, legger inn i feltet og der henger Jostein Landsem på bakerste stolpe og header Rindal i føringen igjen.

Vi sliter hele kampen med å få avklart skikkelig, og etter 83 minutter utnytter Støren netopp dette og får enkelt utlignet til 2-2. Og dermed ender det med poengdeling mot Støren.

Ikke direkte ufortjent, men vi kunne likevel med litt bedre presisjon i spillet og foran mål tatt alle tre poengene i dag. Vi gjør alt for mange personlige feil i dag til at vi kan være helt fornøyd, selv om føret også må ta noe av skylden. Vi møtte i dag et lag som matchet oss på farten. Det er ikke ofte.

Gledelig er det også at Anders Nerbu Løfald i dag var tilbake i Rindals-drakta etter flere år i Orkla. Også Henrik Brynthe Lund spilte i dag sin første seriekamp for Rindal IL.

Vi må bare se fremover og neste lørdag er det nye sjanser til 3 poeng når tabelljumbo Sokna kommer på besøk. Kampen går lørdag 20/6 kl. 14.00, sannsynlig vis på Skogsletta.