herrer senior 2016

Målkalas mot Sokna

Fotball: Herrer senior

A-laget spilte sin første kamp på eget gress fredag kveld på Skogsletta. Motstander var Sokna, som ennå ikke hadde tatt poeng så langt i år. Rindal har også trøblet litt i seriestarten, men var likevel store favoritter før denne kampen. Det viste seg likevel at det slett ikke skulle bli enkelt å få mål på gjestene.

For Sokna kjempet hardt, og Rindal ble med på duellspillet i stedet for å roe ned og spille ball. Rindal hadde det meste av spillet i første omgang, og noen store sjanser, men ballen ville ikke i mål. Sokna var også svært nærme scoring et par ganger. Men i det det er spilt 39 minutter kommer endelig målet for Rindal. Det er Harald som tar et rask innkast til Stian, som sender igjennom kaptein Bendik Talgø. Bendik triller enkelt forbi keeper til 1-0.

Og minuttet før pause sitter ball nr 2 i kassa. Det er Jonas som slår inn til Brage Storholt i feltet. Etter litt fram og tilbake, får Brage kriget til seg ballen igjen og pirket den forbi keeper og inn ved bortre stang. 2-0 står seg til pause.

I andre omgang har Rindal full kontroll og innbytter Jostein Landsem setter inn 3-0 to minutter etter pause på sin første berøring på ballen.
Etter 53 minutter er det Roy som tar ned ballen like utenfor 16-meteren, legger til siden til Hallvard Næss som enkelt bredsider ballen i mål til 4-0.
I det 75. minuttet får Rindal innkast høyt opp på banen. Steinars lange innkast finner Roy Bolme inne på 5-meteren. Roy vender opp og setter inn 5-0.
Knappe minuttet senere øker Roy ledelsen til 6-0. Undertegnede var for opptatt med å notere 5-0-målet til å se hvordan det gikk for seg...
83 minutter spilt når Stian Bolme får ballen på 15 meter og klinker den i mål til 7-0.
To minutter senere er det Jostein Landsem som banker ballen i mål fra 18 meter. Hans andre for dagen, og Rindals 8.
Og på overtid fastsetter målsniken Roy Bolme resultatet til 9-0 med hattrick også i denne kampen!

Vi møter nok seriens svakeste lag i dag, men Sokna holdt unna i nesten en omgang. Når det forløsende målet endelig kom, fikk vi senket skuldrene og begynt å spille mer ball og da ble det mange slitne Sokna-bein utover 2. omgang. Vi holder koken hele kampen, og jager hele tiden neste scoring. 9 mål er meget bra, uansett motstand!

Ekstra morsomt er det å vinne kamper når så mange tilskuere har tatt turen til Skogsletta. Håper dere kommer tilbake også neste gang :)

Neste kamp for a-laget er allerede torsdag. Da tar vi turen til Frambanen og Rennebu. Kampene mot Rennebu er alltid tett og tøff, men Rennebu har skuffet stort i år og står uten poeng etter fire kamper.