G14, 1.div 9er: Rindal - Sjetne 2-5

Det ville seg ikke i dag heller mot et veldig fysisk sterkt Sjetne. Gutta jaget tappert seiersmålet, men belønningen ble tre i mot helt på tampen. Dermed ble det kun en seier i høstsesongen, og det var mot Byneset som stilte på like vilkår som Rindal med 12- og 13-åringer på banen.

1. oktober 2017 Les mer...
G14 Kolstad

G14, 1.div 9er: Kolstad - Rindal 8-2

Ingen stor kamp av våre mot et veldig ballsikkert og temposterkt Kolstad. Oppladningen med to lavvo-overnattinger var kanskje heller ikke den beste.
Håper på full guts og storspill i sesongens siste kamp mot Sjetne på Trollbanen søndag 1. oktober.

22. september 2017 Les mer...

G14 1.div, Rindal - Oppdal 1-7

Årsbeste i første omgang ble belønnet med 0-4 til pause - fotball er ikke alltid rettferdig!
Anført av den beste spissen vi har sett på 14 år hadde Oppdal marginene på sin side.
I andre omgang fikk vi i hvert fall inn et mål på vår sjanse nummer 15?...
Kred til Oppdal for godt lagspill og irriterende god flyt. Kred også til Rindal for guts og vilje hele kampen i gjennom - god prestasjon, dårlig resultat

18. september 2017

G14 på Orkdal Sparebank Cup

Kvartfinale søndag:
Östersunds BK - Rindal 5-2 (2-2)

Meget god kamp der vi skapte trøbbel for de svenske grabbarna og mange gode sjanser.
Dessverre marginer i mot i andre omgang, men fortsetter vi slik blir det en morsom høst

Lørdag:
11:30 Rindal - Strindheim 2-0
16:00 Brekken - Rindal 1-3
18:15 Rindal - Sverre 0-2

Dette betyr kvartfinale kl 09:00 i morgen mot Europa League klubben Östersunds BK. Vi har trua på langdag i morgen og vi

16. september 2017 Les mer...

G14, 1.div 9er: Orkla - Rindal 7-0

Svak kamp av Rindal mot et godt Orkla på Fannremsmoen i ettermiddag. Defensiv innstilling på at vi ikke er fullt lag, og at vi har en del småskader, var beviselig ingen vinneroppskrift.
Dog fortjenes noe honnør for en langt bedre andre omgang, men ballen ville ikke i mål i dag.

9. september 2017

G14, 1.div 9er: Rindal-Hitra 2-4

Som ventet ble det en tøff kamp mot Hitra på en strøken Trollbane. Hitra vant alle sine kamper i vårens 1.div, men vi var respektløse i starten og tok tidlig ledelsen. Med litt marginer hadde vi tatt enda et par mål før fysisk overlegne Hitra kom i gang. Hitra fikk en spiller utvist mot slutten av første omgang, men vant likevel fortjent.
En del småskader og sykdom i troppen i dag, så vi har trua på å bite fra oss i 1.div framover. Positivt med spilletid for 14 stk, herav tre fra G12 og to fra G13.

27. august 2017 Les mer...

G14, 1.div 9er: Byneset - Rindal 2-4

Veldig fortjent seier til gutta på Byneset i kveld. Byneset i likhet med oss med 12- og 13-åringer på banen. Vi tidlig i ledelsen, men det ble med ett mål før pause selv om vi dominerte stort. Meget sterk start på 2.omgang med gode bevegelser og fart på ball, og da rant målene inn til 4-0. Mye rart defensivt mot slutten ga unødvendige mål i mot.

1. august 2017
G14 Bergstadcup

Flott innsats i Bergstadcup fra Rindal IL!

Rindal IL stilte med hele fem lag på Bergstadcup på Røros i helga, og toppet med finaleseier til G14!

G14-gjengen har vært tro mot klubbcupen til Rindal IL (11-14 år) siden de var G11 - halvparten var også med som tiåringer. Dette var en flott avslutning på Røros, nå venter nye eventyr

27. juni 2017 Les mer...
G14 klar for opprykk 2017

Fotball:

J14 og G14 klare for 1. divisjon!

Både Jenter 14 og Gutter 14 har gjort det godt i vårsesongen og kunne med seier fredag sikre opprykk til 1. divisjon fra høsten.
Og begge lagene gjorde jobben sin og vant sine kamper mot henholdsvis Orkanger og Strindheim 3.

17. juni 2017 Les mer...
G14 sereimestre

G14 2.div, Strindheim 3 - Rindal 1-7

Fornøyde gutter etter storseier mot Strindheim. Da blir det 1.div i høst.

16. juni 2017 Les mer...
G12 Utleira

G14 2.div, Rindal - Utleira 3-2

Fortjent kake til gutta etter herlig seier mot ubeseirede Utleira på Trollbanen i kveld - særdeles fortjent seier var det også. Bygutta, både store og små, viste seg som dårlige tapere etter kampen - trist for de.
Vi går med dette opp til andreplass på tabellen etter Utleira. Vinner vi siste kamp før ferien blir det opprykk og spill i 1.div til høsten

10. juni 2017 Les mer...

G14 2.div, KIL/Hemne - Rindal 1-1

Tynn suppe fra rindalingene mot fysiske hemnværinger på en krevende gressbane i kveld. Potensielt burde dette vært lett match, men vi glemmer det vi kan. Håper på en kanonmatch mot ubeseirede Utleira på Trollbanen neste fredag

1. juni 2017

G14 2.div, Rindal - Skaun 8-4

Mye bra av våre gutter på en fin Trollbane i kveld. Spillemessig var vi mye bedre enn Skaun, og seieren burde vært mye større. Vi tar med oss at vi smatt opp på andreplass på tabellen (på målforskjell foran Orkanger som vi gikk på et braktap mot i andre runde). Gutta marcher on med kamp mot KIL/Hemne på torsdag

29. mai 2017
G14 Byåsen

G14 2.div, Byåsen 2 - Rindal 2-11

Gode rindalinger fornøyd av gresset i Northugs backyard, Byåsen Arena. Vi skåret ikke i første halvdel av noen av omgangene, men friske avslutninger ga et hyggelig sluttresultat. Takker G12 for lånet av tre friske spillere. Godt jobba av gutta, og et godt byks på tabellen i serien der alle slår alle

21. mai 2017 Les mer...

J14 Rindal - Gauldal 6-1

Gauldal ble lett match for våre jenter. Det var en helt grei kamp. Første gang ute på gress i år for vår del. Uvant sprett og fart på ballen. Manglet fart i laget, men det har kanskje noe med å la seg bli dratt ned på motstanders nivå.