G13 seriemestre

G13 seriemestre!

G13: Mikkel, Oddvar, Ola, Niklas, Ådne, Lars, Jørgen og Jesper. Olve Bror og Daniel har også vært med oss gjennom sesongen.
Alle spillerne har hevet seg flere hakk, angrepspillerne scorer mye mål (95 på 10 kamper), det har blitt en midtbane med fine framspill og godt arbeid og ei forsvarsrekke som har full kontroll på de fleste angrepspillerne de møter. Og ikke minst en keeper som har blitt utrolig bra!! Ikveld var siste kampen for i høst, borte mot Gauldal, der ble det seier 12-6. Og da endte vi på 1.plass på tabellen. Så vi dro hjem fra Ler som SERIEMESTERE!

17. oktober 2017 Les mer...
G13 Orkla 4

G13 mot Orkla

Ukas andre kamp var borte mot Orkla 4. Det ble seier igjen, 7-4. Ved pause leda hjemmelaget, så vi hadde en super andreomgang. Mye bra spill denne gangen også, mange flotte framspill og fine mål! Og en god keeper.
Litt spesielt ble det, når de ikke fikk på flomlyset før det var 5 minutt igjen. Så storparten av andreomgangen var det ganske mørkt, men vi spilte bra i mørkret også. Vant andreomg 4-1.

29. september 2017 Les mer...
G13 oppdal 2

G13 mot Oppdal

Denne gjengen leverte igjen. Seier 14-3 over Oppdal 2. Mye fint spill og fine mål. 6 forskjellige målscorere.

26. september 2017 Les mer...

G13 mot Strindheim 6

I går var det bortekamp mot Strindheim 6, ble tap 15-7. Kort oppsummert så var Lars bra imål, men forsvaret hadde ikke sin beste dag, framover fungerte det mye bedre! Tar med oss det positive fra denne kampen og ser fram mot nye utfordringer.

20. september 2017

G13 mot Malvik

Nok en god kamp av guttene!! Seier 7-6 over Malvik 4. Har blitt et gjevnt godt lag, som jobber bra sammen. Utrolig mange fine framspill som resulterte i 7 mål fra 4 forskjellige spillere.

15. september 2017

G13 i gang med høstsesongen

G13 er kommet gått i gang med høstsesongen. Først spilte vi hjemme mot Trygg/Lade 2, det endte 7-7. Der hadde vi god hjelp fra Nora og Sara fra J14. Andre kamp var borte mot Leik, der ble det seier 15-3.

29. august 2017
G13 mot Freidig

Denne gjengen slo Freidig 9-4 ikveld👏🏼👏🏼. Mye bra spill og fine mål! Så utrolig artig at det går så bra for denne gjengen nå, vel fortjent!!

29. august 2017 Les mer...

Oppsummering G13

Etter en meget svak kamp og tap mot Strindheim 2 på søndag, strålte guttene i sola på Trollbanen ikveld. Seier 9-7 over Orkla 4.

23. mai 2017

G13 mot Flatås

G13 spilte borte mot Flatås 3 i går kveld, der ble det storseier 17-0! 7 forskjellige målscorer. Det var 5-0 til pause, men med en utrolig god andreomgang ble det til slutt 17 mål på gutta.

10. mai 2017

G13 i gang med serien

G13 har kommet godt igang med kampene sine. Startet med seier 13-5 mot Meldal.
Så ble det to vanskelige kamper mot bylag, først borte mot Freidig 3, tap 11-3. Så hjemme i Rindalshallen ikveld mot Tiller 4, som endte med tap 14-4.