Full innsats ga 3 nye poeng

Fotball: Herrer senior

A-laget spilte i dag borte mot Støren. En meget viktig kamp med tanke på tabellplassering i en rekordjevn serie. Før kampen lå Rindal på 7. plass med 24 poeng, men bare tre poeng bak Svorkmo på 3. plass. Støren lå på 5. plass med 26 poeng. Både Rindal og Støren har hatt en god høstsesong og har gått fra seier til seier, så dagens kamp var ventet å bli en skikkelig hard nøtt.

Og Støren brukte bare ett minutt på å vise at de er farlige, når de kommer på en kontring og kommer alene med keeper. Anders er som vanlig god 1 mot 1 og avverger. Det er Støren som kjører kampen de første ti minuttene, men etter hvert våkner også Rindal og kommer mer med.

Spente men gira spillere før en tøff kamp mot Støren

For etter vel ti minutters spill er det Rindal som skaper noen store sjanser, uten at det blir uttelling. Lagets toppscorer Roy Bolme kjente på en skade før kampen og allerede etter et kvarters spill må han gi seg. Inn kommer Stein Gunnar Rønningsbakk, og på aller første spark på ballen holder han på å sende Rindal i ledelsen, men like over.

Rindal fortsetter å trykke på og i det 19. spilleminuttet er det netopp Stein Gunnar som vinner en hodeduell og stusser gjennom til Harald Røen som triller ballen til side for keeper og inn i nettet til 1-0.

Etter en god periode for hvert av lagene jevner det seg ut utover i omgangen. Innsatsen er på topp hos begge lag, og det er mange tette og tøffe dueller. Harald går som alltid foran med en god porsjon innsats og selv mens han holder på å skifte sko klarer han å krige frem en corner, løpende med den ene skoen i handa!

Lagene går til pause med ledelse 1-0 til Rindal.
Knappe ti minutter er spilt av andre omgang når Bendik vinner ballen, slår fram til Brage som slår en stikker i bakrommet. Stein Gunnar Rønningsbakk er først på ballen og får akkurat sklidd ballen forbi Støren-keeperen og ballen ruller sakte i mål til 2-0.

Resten av omgangen blir en skikkelig fight, men vi holder godt unna og lar egentlig ikke Støren skape all verden og det ser ut til å gå mot tre greie poeng.
Men med kun sju minutter igjen på klokka får Støren kjempetreff og lobber ballen høyt over keeper Anders fra 35 meter. 1-2 og dermed full spenning igjen. Dermed blir det nok en gang noen sluttminutter som er haket mer spennende enn noen har godt av.

Støren presser på for utligning, men  stedet er det Rindal som får en kjempesjanse på en kontring der vi er tre mot en. Men en dårig touch gjør at ballen går inn til keeper. De fre tilleggsminuttene føles som en evighet, men det kommer ingen flere mål og Rindal kan slippe jubelen løs for tre deilige poeng.

En skikkelig sliteseier som kommer etter knallhard jobbing i 90 minutter. Dermed har vi vunnet 6 av 7 kamper i høstseongen. Dette sender oss opp på 3. plass, men med en kamp mer spilt enn lagene like etter oss som spiller kamp søndag og mandag. Uansett var dette tre meget viktige poeng for å unngå nedrykksstriden. Det gjenstår nå kun to kamper i årets serie. Førstkommende lørdag spiller vi hjemmekamp mot Nidelv, mens helga etter er det nok en vanskelig bortekamp mot serieleder Orkanger.

Laget i dag:
Anders Grytbakk -
Jonas N Tørset, Robert Jonli, Henrik B Lund, Bendik Talgø -
Hallvard Næss, Anders N Løfald, Torstein Heggem -
Harald Røen, Roy Bolme, Stian Bolme.

På benken: Stein Gunnar Rønningsbakk, Brage Storholt, Jo Trønsdal Bævre, Jostein Landsem, Sondre Aune, Steinar Heggset, Joakim Halgunset.

Møt opp på Rinnvollen lørdag 1. oktober klokka 14:00 og støtt oss i kampen mot Nidelv!