Cup-exit i kvartfinalen

Fotball: Herrer senior

Det er tett mellom kampene for a-laget for tiden, og tirsdag kveld var det kvartfinale i Obos-cupen som sto for tur. Vi tok turen til Trondhem for å møte IL Tempo. Et nytt bekjentskap for oss. IL Tempo spiller også i 5. divisjon, men i en annen avdeling enn oss og de kjemper helt i toppen der.

Vi visste dermed at det ventet oss tøff motstand mot et bylag som er godt vant med kunstgress.

Kampen begynner noe rotete, med store sjanser til begge lag. Først er det Torstein som fra skrått hold holder på å sleive ett innlegg i krysset :), før Tempo får en stor sjanse fra 3meter som Anders mesterlig redder. Men bare minutter senere kommer dagens første scoring. Det er Tempo som får stå upessa på 16 meter å skyte i mål. 1-0.

Utover i omgangen kommer vi mer med i kampen og både Hallvard og Jonas har et par gode muligheter, men ingen uttelling. I stedet er det hjemmelaget som går opp til 2-0 etter 24 spilte minutter. Og fem minutter før pause øker Tempo til 3-0. Det går hurtig fremover på en-touch og vi henger ikke med. Flott mål, dessverre.

Lagene tar pause på stillinga 3-0 til IL Tempo, og det må et like mirakel til for at Rindal skal ta seg videre til semifinalen.

Og enda verre skal det bli etter når hjemmelaget går opp til 4-0 17 minutter ut i andre omgang.

Flere store sjanser tl begge lag, men kampen ebber ut med tap 4-0. Vi henger godt med, og skaper nok flere sjanser enn Tempo, men ballen vil ikke i mål denne sene tirsdagskvelden. Dermed var cupeventyret over for i år.