Camp Trollheimen 2022

2022 ble første år med Camp siden 2019, etter to års pause pga. Covid. For første gang på flere år var det ikke fulltegnet, men det ble en fantastisk fin camp. 3 døgn med høyst varierende vær ble avsluttet i strålende sol, og vi vil takke alle deltagere for fantastisk fine dager sammen, med framifrå innstilling til både trening og søvn, godt humør og høyt sportslig nivå. De med lengst fartstid av instruktørene kåret det til «the best gang ever». HMS-avdelingen melder om at stupetårnet etter hvert holdt seg i fin balanse og at opptellingen etter myrfotballen nå er ferdig. Ingen deltagere lå igjen i myra. 😉

Vi håper årets Camp Trollheimen ga mersmak og at vi sees igjen neste år!
 

Bilder og videoer fra campen finner du i mengder på facebooksiden til Camp Trollheimen.
 

Camp Trollheimen 2021 avlyst

I samråd med vikarierende kommuneoverlege har vi valgt å avlyse årets Camp Trollheimen. Dette er pga. usikker smittesituasjon framover og svært strenge smittevernregler som gjør det vanskelig å gjennomføre.

Alle som har betalt inn påmeldingsavgift vil få denne refundert. Dette har tatt noe tid pga. ferieavvikling, men i løpet av uke 32 håper vi alle skal ha mottatt tilbakebetaling.

Det er tungt å måtte gå til det skritt å avlyse i år igjen, men vi ser fram til nye muligheter og mye moro i 2022!

Mvh Camp Trollheimen v/Hovedstyret

3. august 2021

Camp Trollheimen 2020 avlyst

Med bakgrunn i korona-situasjonen, smitteverntiltak og smitterisiko har vi besluttet å avlyse årets Camp Trollheimen. Det har vært en veldig vanskelig beslutning, og en avlysning gjøres naturligvis med tungt hjerte, men vi ber om forståelse for beslutningen. Vi ser nå fram mot neste års Camp Trollheimen og håper på stor deltakelse, mye god trening og et godt samhold i 2021.

24. juni 2020
2019-08-02 Camp Trollheimen elghufs i Langlimarka 069

Camp Trollheimen 2019

Camp Trollheimen 2019 er over. Værgudene gjorde som vi ba om, og tilsynelatende kom vi oss bra ut av det i år også, ved å benytte det unike miljøet og infrastrukturen rundt Tjønna, Rindal skole og Saga Trollheimen Hotel.

 

4. august 2019 Les mer...

Camp Trollheimen 2018

Litt trist og vemodig, men også litt godt, Camp Trollheimen er igjen overstått. For første gang fikk vi testet oss med litt regn, men det ble da ikke så verst i år heller. 

 

7. august 2018 Les mer...
20617054_897044803779905_2777102293450005478_o

Camp Trollheimen 2017

Camp Trollheimen 2017 er over, og det har vært en glede å få arrangere ei intensiv langhelg med skiskole og skisamling i skibygda Rindal. Heldigvis har vi hatt hotline til værgudene, og ba dem vente med bøttregnet til deltagerne hadde dratt hjem.

Vi legger ut noen bilder her, men du finner en mengde bilder, rapporter og videoer på facebooksiden til Camp Trollheimen.
Artikkel på Trollheimsporten.

6. august 2017 Les mer...

Fjelltur skiskole søndag

Fjorårets fjelltur på skiskolen var så fin at vi vil gjenta den i år. Turen går altså til Gardfjellet og Slumpan. Avreise fra Rindal Skole kl. 09:00.

De fleste deltagerne blir skysset i buss, mens enkelte kan/må sitte på med foreldre, som naturligvis er invitert også i år. Foreldre som blir med på tur og tar med egne unger avtaler dette med Yngve i morgen tidlig. Vi håper også at de som kommer for å være med på tur rydder ut utstyret til sine unger før avreise, dette forenkler vår opprydding av skolen vesentlig
5. august 2017
IMG_0476

Camp Trollheimen 2016 vel overstått

Da er Camp Trollheimen 2016 historie. Vi vil først og fremst takke alle deltagere for noen fantastiske dager sammen, med trening og moro i skibygda Rindal, stedet med "5 minutt til det meste" og "Tid til å leve". Eksemplariske og spreke unger og ungdommer på skiskole og skisamling. Vi håper å se dere alle igjen til neste år!

Les mer...
CT sosialt på kvelden

Camp Trollheimen skisamling

Sosiale kveldsaktiviteter

Sosiale aktiviteter på kvelden etter dagens harde treningsøkter hører absolutt med på en skisamling. Lørdag kveld var det Tiia og Lars som sto for aktivitetene på Saga Trollheimen Hotell. Det meldes om mye latter og komiske situasjoner :)
Se noen bilder under.
 

9. august 2015 Se bildene...
CT Myrfotball

Camp Trollheimen skiskole

Myrfotball og Trollskogstafett

Lørdag ettermiddag var det myrfotball og Trollskogstafett som sto på programmet for skiskolens deltakere. Godt humør og full innsats på hele gjengen!

Under følger masse bilder både fra myra og skogen.

9. august 2015 Se bildene...
CT rulleskiøkt i Romundstadbygda

Camp Trollheimen skisamling

Rulleskiøkt i Romundstadbygda

Lørdagens ettermiddagsøkt for deltakerne på skisamlinga foregikk på rulleski i Romundstadbygda.

9. august 2015 Se bildene...
CT formiddagsøkt skiskole lørdag

Camp Trollheimen skiskole

Bilder fra skiskolen lørdag

Her kommer bilder fra skiskolens formiddagsøkt lørdag. Her ble det både en økt på rulleski og styrketrening inne i den nye Rindalshallen.

9. august 2015 Se bildene...
CT tur til bjørkholtet

Camp Trollheimen skisamling

Tung tur til Bjørkholtet

Noe av hemmeligheten til at så mange trønderske skiløpere hevder seg så godt både nasjonalt og internasjonalt sies å være at de har så mange treningstimer i myrterreng.
På turen fra Saga til Bjørkholtet lørdag formiddag fikk de eldste virkelig føle hvor tungt det kan være med en langtur i regnvåt myr.

9. august 2015 Se bildene...
Hinderløype

Camp Trollheimen

Hinderløype på Camp Trollheimen

Deltakerne på Camp Trollheimen fikk fredag prøve seg på hinderløypa ved Igltjønna. Med startnummer på brystet kommer konkurranseinstinktet fram! God innsats av samtlige. Se masse bilder under.

8. august 2015 Les mer...
Myrfotball

Camp Trollheimen

Bildekavalkade fra myrfotballen

Camp Trollheimen harde treningsøkter, men kanskje like viktig; mye lek og morro. Fredag ettermiddag var det klart for den alltid like populære Myrfotballen. Det så ut til at både deltakere og instruktører hadde det morsomt!

8. august 2015 Les mer...