Camp Trollheimen - skiskole

Påmeldingen til Camp Trollheimen 2024 er åpnet!  Meld deg på sommerskiskolen her!

Camp Trollheimen skiskole er et tilbud til utøvere i aldersgruppen 11-16år, født (2009-2014), og arrangeres torsdag-søndag i uke 31. Overnatting og alle måltider foregår på Rindal skole, som ligger midt i Rindal sentrum og er bare et steinkast unna flotte treningsfasiliteter og badeplassen ved Igltjønna. Overnattinga vil finne sted på klasserommene på skolen. Skolens kantine vil være samlingssted for måltidene. I nabobygget til skolen finner vi Rindalshallen og Rindalshuset, der skiskolen vil benytte garderober under campen.

Meld deg på innen 1. april, og benytt deg av vår earlybird-tilbud på kr. 2 500. Etter 1. april blir det normal pris på kr. 3 000. 

Skiskolen vil ha lekbasert trening og grunnleggende rulleskiferdigheter som hovedfokus for treningsøktene. Den lekbaserte barmarkstreninga vil i all hovedsak foregå rundt Igltjønna. Rulleskiaktivitetene vil foregå på skoleområdet og på gangveiene rundt om i sentrum. Rulleskiløypa ved Igltjønna vil også benyttes.

Det vi er aller mest opptatt av på Camp Trollheimen er å se alle og at alle skal trives – også når det ikke er trening. Rindal skole har et flott uteområde med muligheter for varierte aktiviteter. Bading på Igltjønna har i tidligere år også vært veldig populært, og skiskolen vil legge opp til muligheter for bading etter øktene dersom været tilsier det. Det er også store fellesareal inne på skolen som kan benyttes til aktiviteter, i tillegg til avslapping.

Instruktørteamet består hovedsakelig av eldre junior- og seniorløpere med nær tilknytning til Rindal IL og Rindal.

Følg oss også på facebooksiden til Camp Trollheimen, som er veldig operativ med mange bilder og videoer mens campen pågår. 

Ta kontakt på e-post: ct@rindalil.no eller telefon 920 28581 ved spørsmål.

Grunnleggende rulleskiferdigheter er viktig
Trening av grunnleggende rulleskiferdigheter
Bading ved idylliske Igltjønna avslutter de fleste øktene for de som vil det
Mange avslutter øktene med bading ved idylliske Igltjønna
4b+hSrDNSLC0i+iSMAUSqQ_thumb_8b5d
Myrfotball - alltid populært