3 deilige poeng i nabooppgjøret

Fotball: Herrer senior

Herrelaget tok i mot Svorkmo til skikkelig lokaloppgjør på Rinnvollen i dag. Svorkmo vant vårkampen med knappest mulig margin i ett tett oppgjør. Det var derfor et heltent Rindallag som entret en strøken Rinnvollen-matte.

Kampen åpnet jevnt og begge lag skapte noen sjanser i åpningen, men det skulle ta en stor halvtime før kampens første scoring kom. Den var det Svorkmo, og ex-rindalsspiller Jarl Oskar Mykkelgård, som satte i nettet etter 32 minutter. Og bare seks minutter senere går gjestene opp til 0-2 når vi roter det til i forsvaret. Da så det ganske tungt ut, men Rindal gir aldri opp!

Anders Grytbakk dagens redningsmann (Arkivfoto)

For til tross for 0-2 var Rindal fullt med i kampen og hadde skapt vel så mange sjanser som gjestene. I kampens 44 minutt er det Stian Bolme som får ballen på 35 meter og som fyrer av. Skuddet er godt plassert nede til høyre for Svorkmo-keeperen og opphentinga har startet!. Lagene går dermed til pause på stillinga 1-2 til Svorkmo.

Også etter pause er det Rindal som fortsetter å kjøre kampen og jager på for utligning. Og den kommer halvveis i omgangen. Roy Bolme får ballen på 16 meter, vender opp og banker inn 2-2.

Bare 7 minutter senere, i det 76. spilleminutt, får Roy nok en gang ballen på 16 meter og da finner ballen veien til nettmaskene! Denne gang med venstreslegga. 3-2.

De siste kvarteret av kampen blir mer spennende og nervepirrende enn det vi har godt av. Vi holder på å rote det skikkelig til på et dårlig uspill som Svorkmo snapper og kommer alene med keeper, men Anders Grytbakk redder på mesterlig vis. I det vi passerer 90 minutter er det litt rot i feltet til Rindal og dommeren peker på straffemerket. Dermed ser det ut til at vi ikke skal klare det denne gangen heller, men Anders vil det annerledes og varter opp med en klasseredning på straffesparket.

Vi rir unna de siste minuttene og årets deiligste seier er en realitet :) Dagens Rindal-spiller er uten tvil Anders Grytbakk som står en fantastisk kamp med flere matchvinnende redninger.

Nå er det bare å trene godt til neste lørdag, da er det KIL/Hemne 3 som kommer på besøk. Da håper vi publikum nok en gang finner veien til Rinnvollen og hjelper våre gutter til tre nye poeng!