Sildballtallek. Foto: Gunnar Bureid

Sildballfestival 23. april

Sildballfestivalen i Rindal følger opp de siste års suksess og inviterer til sildballfestival for niende året på rad. Komiteen velger fortsatt å begrense arrangementet til kun 1 dag, men da kan du til gjengjeld bli engasjert «hele dagen».

Plakat

9. april 2016 Les mer...
Sildballfestival2015

Sildballfestival 25. april

Rindal er klar for sin åttende Sildballfestival!
Sildballfestivalen i Rindal følger opp de siste års suksess og inviterer til sildballfestival for åttende året på rad. Komiteen velger fortsatt å begrense arrangementet til kun 1 dag, men da kan du til gjengjeld bli engasjert «hele dagen».

Tradisjonen tro blir det Sildballbuffe i Rindalshuset. Rett etterpå vil Edgar Kattem holde et bilde-foredrag i Attanova med tittelen "Bilder fra ny og gammel tid".
På kvelden blir det "sildballpub" med dans på Saga Trollheimen Hotel med musikk av Gøy på landet.

22. april 2015 Les mer...
Sildballtallek. Foto: Gunnar Bureid

Arrangeres for 6. gang

Sildballfestival 1. juni-13

Rindal IL inviterer til sildballfestival for sjette gang lørdag 01. juni, og i år blir Granheim i tillegg til Rindalshuset arena for festivalen.

Som vanlig blir det stort sildballbord i Rindalshuset på dagtid, og i år etterfulgt av et foredrag av Tor Ålbu om slektsgranskning. På kvelden blir det Sildballpub i Granheim med underholdning og levende musikk.

24. mai 2013 Les mer...
sildballtallerken

Sildballfestival 2011

Lørdag 30. april gikk den 4. sildballfestivalen av stabelen. Årets program var bygd over samme mal som de tidligere årene med buffet, foredrag og kulturprogram med dans, og med Rindalshuset som arena.

3. juni 2011 Les mer...

Årets sildballkoker

I kveld ble årets sildbaillkokar kåret. Av de 5 serveringstedene fra Rindal og Surnadal som deltok(Hjørnet Café, Rindal Helsetun, Bolme Pensjonat, HammerKafeen og Kløverstua) var det Rindal Helsetun ved Bente Svinsås som gikk av med seieren! Trollheimsporten har flere bilder og artikkel.

6. juni 2010 Les mer...
Årets sildballetar Frank Are Pedersen

Årets sildballetar

Tittelen "Årets sildbailletar" havnet i år ut av bygda. Det var Bodøværingen Frank Are Pedersen som var raskest til å spise opp et halvt kilo sildbaill. Bilder og artikkel finner dere på Trollheimsporten.

6. juni 2010 Les mer...
Sildball! Foto: Driva

Sildballfestival 2010

Lørdag 5. juni fulgte vi opp de to siste åras suksess med ny sildballfestival.  Årets program var bygd over samme mal som i de foregående åra med buffet, foredrag og kulturprogram med dans og med Rindalshuset som arena.

6. juni 2010 Les mer...
Perikom

Dans i hallen

På dansen etterpå spilte rindals eget allsidige band/orkester Perikom.

6. juni 2010 Les mer...