damer2014

Fotball: Damer senior

Nytt tap, men gledelig scoring mot Heimdal

Søndag 11 mai spilte damelaget mot Heimdal på Rinnvollen.

Også i denne kampen slipper vi inn mål tidlig i omgangen, allerede etter 4 minutter skårer Heimdal. Men vi jobber oss tilbake i kampen og etter 7 minutter slår Grethe en perfekt pasning gjennom til Gro Anita som alene med keeper utligner til 1-1. Etter skåringen henger vi bra med men Heimdal tar ledelsen igjen i det 20 minutt. Heimdal skårer to mål til før pause så vi ligger under med 1-4 til pause.
15. mai 2014 Les mer...
Damelaget mot Nardo på Rinnvollen

Stor framgang for damelaget, til tross for tap

Damelaget spilte sin første hjemmekamp mot Nardo på Rinnvollen torsdag kveld. Gledelig at så mye publikum tok turen for å se på kampen.

Selv om det ble tap denne gangen også, så viste jentene stor framgang i innsats, bevegelse å spill fra forrige kamp. Nardo tok ledelsen på en corner etter 14 minutter da en Nardo-spiller fikk stå helt umarkert i feltet å heade ballen i mål. Vi hang godt med i kampen men fikk to billige mål imot på slutten av 1. omgang og Nardo gikk til pause med 3-0 ledelse.

10. mai 2014 Les mer...

Damelaget med stortap i serieåpningen

Lørdag 3 Mai åpnet Rindal IL Damer sesongen med bortekamp mot Gimse. I år er vi med i 11-er serie, siden det ikke ble nok lag til 7-er serie.

Vi fikk en tøff start på sesongen mot ett meget godt Gimse-lag. Allerede etter 4 minutter låg vi under 2-0 og til pause hadde Gimse puttet 4 mål til, så vi låg under 6-0 til pause.