Rindal G13 i sluttspillkamp mot Byåsen

Etter å ha vunnet sin avdeling i høst møtte Rindal G13 bylaget Byåsen i sluttspillkamp "hjemme" på Heggøya. Byåsen ga Rindal en kalddusj med å score sitt første mål etter kun få minutter spilt, men våre gutter reiste seg raskt og det ble en jevn og meget god førsteomgang hvor Byåsen gikk til pause med en 1-2 ledelse. Rindal utlignet til 2-2 rett etter pause, men de neste 20 minuttene giret Byåsen-guttene opp et hakk og gikk opp 2-6 før Rindal fikk redusert til 3-6 som også ble sluttresultatet.

Pep-talk i pausen!

Tross tap, var dette en meget bra gjennomført og innsatsfyllt kamp fra våre gutter mot et godtspillende og sterkt Byåsen. Selv om vi lå under fikk aldri guttene «panikk», og presterte mye godt spill selv om det ikke ga uttelling i mål. En stor takk til G13 som ga oss god underholdning og spenning, og vi ønsker Byåsen lykke til videre mot finalen!