G16 var onsdag til Trondheim og spilte mot Vestbyen 2

Fotball: G16

Kampen startet med overtak til Vestbyen 2 dei første 15 minuttene og presset oss høyt og skapte noen store sjanser uten å få ballen i mål.
Vi kom oss mer inn i kampen og var farlig på kontringer.
Så etter 19 minutter vinner Torstein ballen på midten og spiller igjennom til Lars Aleksander ute på venstresiden,som tar med seg ballen ned mot linja og får slått ballen inn til Stian som styrer den i mål.

Dermed leder vi 1-0 litt mot spillets gang men 6 minutter senere utligner Vestbyen 2,etter litt ukonsentrert spill fra vår side.
Vi skjerper oss etter skåringen og tar mer over banespillet og jobber mer ilag i presset og får belønning for det når Stian vinner ballen fra midtstopperen på 30 meter og setter fart alene mot keeper gjør han ingen feil og setter ballen i mål.
2 minutter senere er det Lars Aleksander som vinner ballen ute på kanten og får slått en fin ball igjennom til Torstein som legger hardt inn foran mål og på bakerste stang kommer Peder og setter ballen kontrollert i mål.
Dermed leder vi 3-1 til pause.

I 2-omgangen er vi mere konsentrert og dyktigere i presset og spiller meget godt med stor bevegelse og mere nøyaktig i pasningspillet,noe som fører til at vi skaper mange og store sjanser.
Så i det 51 minutt får Torstein fyrt av ett skudd fra 25 meter som keeper må gi retur på og der dukker Lars Aleksander opp og setter ballen i mål.
7 minutter senere får vi frispark på 45 meters hold og Stian legger ballen med stor kraft mot mål og den går igjennom hele feltet og i mål.
Vi har kontroll på kampen resten av omgangen uten å slippe Vestbyen 2 til noen store sjanser og uten å skåre selv.

Med unntak av dei 25 første minuttene gjennomfører vi en solid og god kamp.
Stor bevegelse og meget godt spill og høy innsats resten av kampen gjør at vi vinner 5-1.

0-1 19 min. Stian