DSCF5267

Fotball: Gutter 13 år

G13 i kretsfinale

Rindal ILs G13-lag var i dag på Lerkendal kunstgress og spilte finale i kretsmesterskapet i G13 7'er. Etter å ha vunnet sin serie i høst var G13 klar for sluttspillet. I semifinalen møtte de Leinstrand borte på søndag, og der ble det en overbevisende 3-9-seier! Dermed var guttene klar for finale mot Selbu på Lerkendal i dag. Og det skulle bli en tett, tøff og målrik finale!

31. oktober 2015 Les mer...

Fotball: G13

G13: avgjørende kamp mot Hitra

Seier 7-3, så seriemesterskapet er i boks! Fyldigere referat etter hvert.

26. september 2015 Les mer...

Fotball G13

G13: ukens kamper

G13 har vært to ganger til Trondheim og spilt kamp denne uka.
På mandag møtte vi Trond. Der møtte vi veldig svak motstand, så det ble en enkel 16-0 seier.

19. september 2015 Les mer...
G13 seier

Herlig seier til G13

Herlig seier til G13 i dag. Vi møtte et meget sterkt Kil/Hemne lag. De var ubeseiret i høstsesongen og hadde en målforskjell på imponerende 32-5. Guttene våre spilte meget godt i første omgang og gikk til pause med en 4-1 ledelse. Kil/Hemne hadde tydeligvis bestemt seg for å kjøre på fra start i andre omgang. Etter 11 min hadde de utlignet til 4-4.

10. september 2015 Les mer...

G13 i gang med høstsesongen

G13 har kommet i gang med høstsesongen og etter tre kamper er vi fortsatt ubeseiret.

31. august 2015 Les mer...
Bergstad g14

Rindal IL på Bergstadcup

Rindal IL stilte med 5 lag på årets Bergstadcup. I år fikk vi fantastisk sommervær på denne turneringa, noe vi ikke akkurat er vant med, og det ga en veldig god ramme rund arrangementet.

21. juni 2015 Les mer...

G13 på Hitra

G13 spilte kamp borte mot Hitra på lørdag. Med seier ville vi ta over førsteplassen i serien. Det var en jevn førsteomgang og vi gikk til pause med 0-0. Andreomgangen var også tøff og jevn, men dessverre gikk vi på et 3-2 tap. Målscorer var Martin med 2 mål.

13. juni 2015

G13 med hjemmekamp mot serieleder

G13 spilte hjemmekamp mot serielederen Skjetne nå på torsdag. Super innsats og godt spill førte til at vi nesten kjørte over motstanderen. Til pause ledet vi 4-3, men etter sjanser og spill skulle vi ledet med 3-4 mål til. Det gode spillet fortsatte i 2. omgang, men det ble bare ett mål i den omgangen. Heldigvis var det til oss slik at vi dro i land en meget fortjent 5-3 seier.

6. juni 2015 Les mer...

Bortkamp for G13 mot KIL/Hemne

G-13 spilte bortekamp mot KIL/Hemne i kveld. Det var en jevn og spennende kamp mot en god motstander. KIL/Hemne startet kampen best, og gikk opp til 1-0 etter 20 minutt. Etter målet gikk det bedre for oss, og etter mål av Martin ble resultatet 1-1 til pause. I 2. omgang var vi best, men det var Kil/Hemne som scoret først i denne omgangen også. Lagene fulgte hverandre tett, og kampen ebbet ut med uavgjort 3-3.

21. mai 2015 Les mer...

Hjemmekamp mot Heimdal for G13

Onsdag var det hjemmekamp mot Heimdal for G13 laget. Det startet veldig dårlig for oss i 1. omgang. Vi manglet både innsats, balltempo og pasningskvalitet. Etter en 20 minutter låg vi under med 1-4. Det bedret seg siste kvarteret slik at vi gikk til pause med 3-4.

13. mai 2015 Les mer...

G13: bortekamp mot Meldal/Svorkmo

Torsdag spilte Rindal IL G13 bortekamp mot Meldal/Svorkmo. Selv om vi tapte treningskampen mot dem med 9-7 tidligere i år, så visste vi det var gode muligheter til å slå dem denne gangen. Det var en jevn kamp der vi hadde mest sjanser. Til tider godt spill, men jevnt over så har vi for liten fart på ballen og vi mangler bredde i angrepsspillet vårt. Til pause er stillingen 2 -2 etter mål av Håvard og Edvard. Etter pause bølger kampen frem og tilbake. Det siste kvarteret får vi overtaket og avgjør kampen med to mål av Martin. Det ble en sliteseier der vi vinner fortjent 4-2 på en middels dag.

5. mai 2015

G13 på Leinstrand

Seier 8-5 for G13 guttene mot Leinstrand i kveld. Det var en jevn kamp der lagene fulgte hverandre til 5-5. Men en sterk avslutning gjorde at vi dro i land seieren. Meget god innsats på alle guttene og alt i alt en fortjent seier. Målscorere var Edvard 3 mål, Jøran 2 mål, Håvard 2 mål og Martin 1 mål. Honnør til alle spillerne for stor innsats og til tider godt spill!

30. april 2015

Seriestart G13

Seriestart for G13 i kveld. I øsende regnvær møtte vi et meget godt Orkla-lag. Etter en brukbar start ble vi presset bakover. Til pause ledet Orkla 4-2. Vi fikk en god start på 2. omgang og utlignet til 4-4. Derfra og ut var det Orkla som kjørte kampen, og det stoppet ikke før det sto 10-4. Målscorere for oss var Martin og Are med 2 mål hver. God innsats men det var ikke nok mot et lag som var bedre enn oss.