Tapte serieåpningen mot Frøya

A-laget hadde fredag kveld serieåpning borte mot Frøya. Etter serieomleggingen foran denne sesongen er det en langt tøffere 5. divisjon som møter våre gutter i år, og Frøya er ett av de lagene som kom ned fra fjorårets 4. divisjon. Det var derfor ventet tøff motstand, og det skulle det også vise seg å bli.

Men det begynte riktig så bra. Etter et par Frøya-angrep i starten var det Rindal som gikk opp i ledelsen allerede før 7 minutter var spilt. Det kommer på et presist frispark fra Anders L fra 30 meter. Jørgen Gjerstad vinner hodeduellen feltet og stanger ballen i nota til 0-1.

Oppvarming før serieåpningen borte mot Frøya, i Frøya storhall

Og de første 20 minuttene av kampen jobber vi godt og det er Rindal som skaper de sjansene som er. Men utover i omgangen vokner hjemmelaget og i det 26. spilleminuttet kommer de rundt på kant og får lagt inn foran mål. Der står Frøya-spissen helt alene og setter inn 1-1.

Men Rindal slår umiddelbart tilbake. Det er Harald som trer gjennom Roy Bolme som sikkert fører Rindal i ledelsen igjen.

Dessverre tar det bare to minutter til før Frøya utligner nok en gang. Denne gang på corner. 2-2. Og i det 34. minuttet får Frøya nok en corner som ender i mål. Dermed er det hjemmelaget som har ledelsen. 3-2.

Og i det 37. minuttet øker hjemmelaget til 4-2. Også denne gangen kommer de rundt på kant og får lagt inn i feltet.

40 minutter er spilt når Rindal får frispark ute på venstresiden. Anders L slår nok en gang presist inn i feltet, og denne gang er det Harald Røen som rager høyest og stusser ballen  mål til 4-3. Og Rindal er så absolutt fortsatt med i kampen.

4-3 står seg til pause og det er en optimistisk Rindal-gjeng som går i garderoben!

Det tar dessverre bare 6 minutter av andre omgang før vi mister ballen i angrep og Frøya kontrer inn 5-3. Det tar litt piffen fra oss.
Og når Frøya går opp i både 6-3, 7-3 og 8-3 etter henholdsvis 62, 66 og 79 minutter er det definitivt avgjort.

Rindal får likevel en redusering på straffe i det 83. minuttet når Roy Bolme blir tatt i det han skal avslutte. Roy setter straffen sikkert selv.

Dermed ender det med tap 8-4 i serieåpningen. Målrikt ble det i alle fall. Ingen ting å si på underholdningen.
Vi møter nok et av de bedre lagene i avdelinga i dag, men det er dette nivået vi må opp på om vi vil være med i toppen.

Det er flere rutinerte spillere som har gitt seg før årets sesong, så årets Rindal-lag er yngre enn på mange år. Unggutta som kommer opp holder dog et høyt nivå og Rndal vil slett ikke bli noen kasteball i år, til toss for litt stygge siffer i dagens kamp.