Stortap i serieåpningen

Fotball: Herrer senior

Herrelaget serieåpnet borte mot Nidelv fredag 1. april. Til tross for noen middels cup-kamper før seriestarten, var det et Rindal-lag med god tru på seier som entret det slitte kunstgresset på Tempe.

Motstander Nidelv skulle derimot vise seg å bli en hard nøtt. Og det sto bare 6 miutter på kampuret før Nidelv gikk opp til 1-0, etter at vi mister ballen like utenfor 16-meteren.

Serieåpning[1]
Serieåpning mot Nidelv

Det var hjemmelaget som hadde det meste av spill i starten, men sakte men sikkert kom Rindal mer med, og skapte flere sjanser. Men like før halvtimen var spilt gikk Nidelv opp til 2-0, og bare tre minutter etterpå mister vi igjen ballen rett utenfor egen 16-meter, og da står det plutselig 3-0.

I det 36. og 40. spilleminutt scorer Nidelv 2 til, og dermed står det hele 5-0 til pause. For så vidt ingen dårlig omgang av Rindal, men Nidelv viser en presisjon og hurtig spill på få touch som er av høy kvalitet, og da henger vi ikke med.

2. omgang ble dermed rett og slett en kamp om å begrense tapet så mye som mulig. Og selv om Nidelv scorer fem minutter etter pause, er det bedring å spore.
Og i det 64. minuttet sitter endelig ballen i mål bak Nidelv-keeperen også. Det kommer på et innkast, som flikkes videre av Mathias og da er Roy Bolme alene med keeper og gjør ingen feil der.

Men det er liten tvil om hvem som er det beste laget på banen denne kvelden og Nidelv øker til både 7-1 og 8-1 før de gir seg. Dermed ble det en blytung start på serien for våre gutter. Det må legges til at undertegnede ikke har sett et bedre 5. divisjonslag på mange mange år, så dette vil nok være av de bedre lagene i avdelinga.

Ikke fornøyd med 8 baklengs

Trener Lars Ole Heggem var selvfølgelig ikke fornøyd med å slippe inn 8 mål. Der må vi bli bedre sier han, samtidig som han påpeker at det også er viktig å sette de sjansene vi selv får mot såpass bra lag. Naturlig vis god trening å møte gode lag, men vi må lære fort, avslutter han.

Neste kamp for a-laget er ikke før 22. april, da borte mot Malvik.