DSCF3454

Storseier over Stadsbygd

Kvinner senior

Rindal IL Damer spilte kamp mot Stadsbygd på Trollbanen lørdag.

Vi startet kampen som vi alltid bruker med høyt press på motstander og det lyktes vi godt med. Allerede etter 6 minutter skårer vi, når Trude slår en perfekt pasning til Mali L som kommer på løp og setter ballen i mål fra kort hold. 1-0 til oss. 3 minutter senere får vi corner og den er det Marit som tar. Hun slår ballen hardt inn foran mål og der kommer Åse på løp og styrer ballen i mål til 2-0.
Vi fortsetter å presse høyt og vinner ballen i gunstig posisjon flere ganger og i det 12 minutt er det Mali L som vinner ballen høyt oppe og avanserer noen meter og skyter ballen i mål. 3-0 til oss. 5 minutter før pause er vi nok engang gode i gjenvinning av ball. Denne gangen ved Marie som med en utsøkt pasning finner Trude på løp, som slår ballen videre til Marit som kommer inn fra kanten og plasserer ballen i mål nede ved stolpen. En meget god kontring. 4-0 til oss og det står seg til pause.

2. omgang starter med at vi spiller oss til mange sjanser, men vi holder ikke hodet kaldt nok og brenner tildels store sjanser. Men 13 minutter ut i omgangen får vi uttelling når Mali L sentrer til Trude som står alene foran mål og skyter ballen rolig i mål. 5-0.

5 minutter senere er det Marie som prøver ett skudd men keeper redder og slår ballen i tverrligger og ut. Der er Trude på rett plass og setter ballen i mål fra kort hold, til 6-0. Rett før full tid fastsetter Mali L sluttresultatet til 7-0 på ett meget godt langskudd.

Meget godt gjennomført kamp av damene som spiller ut Stadsbygd i dag.

1-0  6 min. Mali L
2-0  9 min. Åse
3-0 12 min. Mali L
4-0 25 min. Marit
5-0 43 min. Trude
6-0 48 min. Trude
7-0 60 min. Mali L

De som var med: Maren Rønning, Marie Gjerstad, Åse Børset, Marit Helgetun, Mali Løset, Anita K. Grytbakk, Trude Nerland, Mali N. Løfald, Kristine Jacobsen.