Solid seier borte mot Kvik 2

Fotball: Herrer senior

Herrelaget i fotball møtte mandag kveld Kvik 2 til kamp i 5. divisjon på Rosenborgbanen i Trondheim. Kampen startet med en kjempesjanse til Rindal, der Roy Bolme vender bort sin forsvarer på 16-meteren, men blir revet ned i det han avslutter. Ballen går i stanga. Her kunne det fort blitt enten mål eller straffe...

Rosenborgbanen[1]
Oppvarming på Rosenborgbanen

Utover i omgangen er det Rindal som er det beste laget og som skaper flere nesten-muligheter, men også Kvik er farlig frampå ved et par anledninger uten at det blir noe ut av det. Og målløst blir det helt til det er spilt 35 minutter. Da er det Geir Bævre som sørger for ledelse til Rindal, med et flott frispark fra 20m som plasseres helt nede ved stolperota.

Og etter 41 minutters spill er det Steinar Møller som blir spilt opp på venstresida, og går inn i 16 meteren, dribler av en forsvarsspiller og legger ut i feltet til Harald Røen som bredsider ballen i mål til 0-2, som også blir pauseresultatet.

I starten av 2. omgang skaper vi flere sjanser og bør egentlig punktere kampen tidlig, uten at vi lykkes helt. I stedet er det hjemmelaget som er veldig nær å skape spening når de sender i vei et skudd som smeller i tverrliggeren etter 57 minutters spill. I stedet er det Rindal som går rett i angrep og etter fint spill mellom Harald Røen og Daniel Hagen Eide er det sistnevnte som setter inn 0-3 for Rindal. Og dermed er i realiteten kampen avgjort.

I det 83. minuttet er det Geir Bævre som starter et raid på midtbanen, dribler av et par Kvik-spillere og fyrer av fra 25m. Keeper er på skuddet, men klarer ikke å hindre at den finner nettmaskene og dermed Rindal opp til 0-4.

Like etterpå er det hjemmelaget som skaper en sjelden sjanse og får sitt trøstemål. 1-4. De kommer også på et farlig angrep bare minuttet senere, men den går heldigvis utenfor, og i stedet er det Rindal som kan sette sluttstrek minuttet før full tid. Rindal gjenvinner ballen høyt og Daniel Hagen Eide drar seg innover i feltet og dribler av et par forsvarere og skyter i keeper, men får tilbae ballen og setter den i nettet. Med det fastsetter han lutresultatet til 1-5.

Dette er en kamp vi har god kontroll i. Vi har roen til å ha ballen i laget og Kvik blir springende mye i mellom. En skikkelig lagseier som smaker veldig godt etter en litt røff start på sesongen. Neste kamp er allerede på fredag. Da er det Ranheim 3 som er motstander, og kampen spilles på Heggøya, Storås.