Småtrolluka 2016 - informasjon

Årets Småtrolluke nærmer seg med stormskritt og her kommer Småtrolluka-folderen med litt praktisk informasjon for Småtrolluka 2016.

 

Småtrolluka 2016 informasjonfolder

 

Grupper

Gruppeinndelingene er nå klare og ligger ute på våre hjemmesider under fanen Småtrolluka Fotballskole. Det er i utgangspunktet ikke mulig å bytte gruppe, men i spesielle tilfeller kan dette tillates.

 

 

 

Gine M.K.
Mesterens mester
Fisk ITrollheimen

 

Mesternes Mester

Under årets Småtrolluke vil alle deltakerne ha mulighet til å bli Mesternes Mester. Det blir én konkurranse med ulikt tema for hver dag. Å møte opp på alle konkurransene vil derfor være en fordel, hvis man har lyst til å komme til finalen. Fredag blir det finale mellom de 5 med flest poeng fra gruppe 1-5, og de 5 med flest poeng fra gruppe 6-9. Finale i Mesternes Mester skjer under en pause i turneringa på fredag. Fra mandag-torsdag foregår konkurransene i pausen på Trollbanen kl. 13.00.

 

 

Skulle det være noen som ønsker å være med på Småtrolluka, så er det ennå mulighet å melde seg på. Det kan man gjøre på våre hjemmesider. www.smatrolluka.no

 

For å gjennomføre Småtrolluka trenger vi mye folk. Det kan være som instruktører, turfølge og dommere på turnering fredag mv. Søsken, foreldre, besteforeldre som har mulighet til å bidra må gjerne ta kontakt på post@smatrolluka.no eller ta kontakt med noen av personene som står i folderen.

 

Dere finner mer informasjon på våre nettsider www.smatrolluka.no

 

Turdag

Småtrolluka har som tradisjon å ha en turdag for sine deltakere. Det blir det også i år. På tirsdag drar de yngste gruppene (gruppe 1 – 5) på tur til Rørvatnet. Der blir det forskjellige aktiviteter i tillegg til muligheter for bading og fisking. På onsdag (gruppe 6 – 7) og torsdag (gruppe 8 – 9) blir det nytt og spennende opplegg i år. Vi tar buss opp til Lomundsjøen, og der blir deltakerne inndelt i 2 grupper som skal ut på kanopadling og grottevandring. Husk å ta med matpakke og drikke. NB!! På grunn av klatring/kryping i grotta må dere ta på sko og klær dere ikke er så redde for. Fint hvis dere kan ta med hodelykt. Avreise fra Rindalshuset kl. 10.00 og retur ca. kl. 15.00.

 

Betaling

Alle som mottar denne e-post er registrert som deltaker på årets Småtrolluka. Vi ber om at alle som ikke har betalt deltakeravgiften gjør dette snarest. Opplysninger om betaling finner dere på linken under.

 

http://rindalil.custompublish.com/betaling-av-deltakeravgift.355363.no.html