IMG_7228

Flott turneringsdag

Fredagen ble en flott turneringsdag for store og små med knallvær og full innsats fra småtrollene. Det ble også kåret mestere i finalen av Mesternes Mester.

11. juli 2014 Les mer...
IMG_7139 kopi

Turneringen i gang!

Avslutningen på årets Småtrolluke er i gang, og du kan følge kampoppsett og resultater live på nett. Det har allerede blitt spilt mange kamper, og aktiviteten fortsetter til i ettermiddag. FInalen i Mesternes Mester går av stabelen 12.30.

IMG_7085

Full fart med triathlon

Rindals Sparebanks triathlon samlet mange spreke barn og ungdommer i torsdag kveld. Det ble syklet, vadet, løpt og svømt til den store gullmedalje!

Tordenbrak og straffespark

Torsdagen rommet både solstek, bading, straffesparkkonkurranse, tordenvær og påfølgende "tordenflo"!

Logo

Kampoppsett, grupper og lagledere klare

Oversikt over dette finner du under Turnering fredag.

10. juli 2014
bilde 4-2

Turbytte

Endring i programmet: Turen for gruppe 8, 9 og 10 i morgen, torsdag flyttes fra Garbergsfjellet til Rørvatnet! På Rørvatnet er det sandvolleyballbane, badevann og stupetårn, noe som burde passe meget godt med morgendagens værvarsel!

9. juli 2014
IMG_0437

Foreløpig informasjon om turneringsdagen

Nå foreligger foreløpig informasjon om turneringsdagen fredag 11.07., ved å klikke "Les mer", lastes PDF med informasjon automatisk ned.

9. juli 2014 Les mer...
IMG_6846

Stekende sol og koordinasjon

Onsdagen under årets Småtrolluke ble en svært varm affære med opp til 30 varmegrader. Dagens tema i Mesternes Mester var "koordinasjon".

Rørvatnet onsdag

Gruppe 5, 6 og 7 på Rørvatnet

I dag var det gruppe 5, 6 og 7 sin turdag, og turen gikk til idylliske forhold på Rørvatnet.

Disko

Liv og røre med småtrolldiskotek

Mange småtroll, dans, quiz og godteri kan jo ikke bli annet enn bra!

8. juli 2014 Les mer...
IMG_6795

Full fres og fullt fokus

Småtrollukas andre dag bød på ny runde av Mesternes Mester, hvor dagens tema var "fokus", samt nye økter på fotballbanene. Gruppe 1, 2, 3 og 4 var på tur til Rørvatnet.

Eli Landsem

Temakveld under Småtrolluka 2014

TEMAMØTE UNDER SMÅTROLLUKA 2014

I samarbeid med TalentSkol1 og Eli Landsem arrangerer Småtrolluka 2014

TEMAKVELD I BULLDOSERLAGET (Saga Trollheimen Hotell)

tirsdag 8.juli kl 1900

Fotballgolf

Regnfull fotballgolf

I år som i fjor regnet det under Småtrollukas Fotballgolf, men til tross for både regn og knott var det likevel et greit oppmøte. Ca. 60 av Småtrollukas deltakere bega seg ut på konkurransen rundt Tjønna, der golfkølla ble erstattet med foten.