Seriemestere 2013!

Kvinner senior

Damelaget spilte i kveld sin siste seriekamp for sesongen, borte mot Orkla/Skaun på Fannremsmoen. Før kampen lå Rindal 3 poeng bak Tiller. Rindal hadde bedre målforskjell og Tiller hadde allerede spilt alle sine kamper. Så her var det bare og vinne siste kamp, så var seriemesterskapet sikret! Men Orkla/Skaun skulle vise seg å bli en tøff motstander.

Seriemstere 2013!

Det går likevel bare 8 minutter før kaptein Mali Løset sender Rindal i ledelsen. Men mot slutten av omgangen får hjemmelaget inn to scoringer, og Orkla/Skaun går til pause med 2-1.

Rindal går rett i angrep etter pause og Gro Anita Bolme ordner 2-2, og bare fire minutter senere går Rindal opp i ledelsen med 2-3. Også denne gang er det Gro Anita som er frampå. Og når Gro Anita scorer både 2-4 og 2-5 mot slutten av kampen, kan jentene juble for seier og seriemesterskap! Gratulerer!

Som vinnere av Kvinner 7'er avd. 2 skal Rindal spille om kretsmesterskapet mot vinner i avdeling 1, Overhalla. Kampen spilles på nøytral bane på Stjørdal søndag 6. oktober klokka 15.00. Rindal IL setter opp buss (se egen sak)

Disse var med: Maren Rønning, Marit Helgetun, Gro Anita Bolme, Kristine Jacobsen, Trude Nerland, Anita Kvande Grytbakk, Mali Løset, Marie Gjerstad, Mali Nerbu Løfald, Linn Røen Skjermo, Solveig Løfaldli Fiske og Malin Livoll Schei.