Kvinner senior

Rindal IL Damer var søndag til Stjørdal for å spille kretsfinale mot Overhalla. Damelaget ble som kjent seriemestere forrige helg, og spilte nå om kretsmesterskapet mot seriemesteren i den andre avdelinga, Overhalla. Det ble en meget tett og spennende kamp mot en meget god motstander.
Seriemstere 2013!
Laget etter at de vant serien forrige helg.
Vi startet kampen godt og skapte noen sjanser, men det var Overhalla som skåret først i det 9. minutt når vi er litt for dårlig i presset av motspiller.
Men vi gir ikke opp og utligner i det 22. minutt når Trude spiller fri Gro Anita som skyter ballen i mål alene med keeper.
3 minutter før pause går Overhalla opp i ledelsen igjen når de får for god tid og plass inne i feltet. Dermed ligger vi under 2-1 til pause.

I pausen bestemmer vi oss for å kjøre hardt ut og jage utligning.

Jentene tar tak med engang i 2.-omgangen og presser Overhalla høyt og skaper mange sjanser og 10 minutter ut i omgangen kommer utligningen. Vi får frispark på ca 20 meter og det er det Mali L som skyter ballen i mål via keeper. Men 7 minutter senere får Overhalla corner som de skårer på og tar ledelsen nok en gang. Kan nevne at i den perioden før Overhalla skårer så har vi 3 skudd i tverrligger og en gang alene med keeper uten å skåre, så marginene var ikke på vår side.

Etter skåringen fortsatte vi å presse, men som det ofte går når ett lag jager utligning så får motstander kontringer og det skjedde 6 minutter før slutt. Overhalla kontrer inn 4-2.
Dermed var det bare å kaste alle i angrep å satse på redusering, men vi klarer ikke å skåre. Overhalla skårer 2 mål til i kampens siste minutt og vinner 6-2 til slutt.
Dette var en kamp som sto og vippet på stillingen 2-2 og første lag som skårer vinner.

Jentene spilte en meget god kamp og jobbet godt, men Overhalla var en meget sterk motstander. Dermed kan vi gratulere Overhalla med kretsmesterskapet.