Garderoben borte mot Tempo

Nytt tap for a-laget

Fotball: Herrer senior

A-laget spilte fredag kveld sin andre seriekamp for sesongen. Denne gang borte mot IL Tempo. Vårt forrige, og eneste, møte med IL Tempo var i fjor høst når Tempo slo oss 4-0 i kvartfinalen i OBOS-cupen. Dessverre skulle det vise seg at hjemmelaget også denne gangen var hakket vassere enn våre gutter.

Bortsett fra en heading i stolpen fra hjemmelaget etter 7 miutter, var det en meget sjansefattig førsteomgang helt til det var spilt godt over halvtimen.
Etter 35 spilte minutter slår hjemmelaget en pasning framover mot spissen. Vi bommer på avklaringa og dermed er Tempo alene med Anders i målet og dermed står det 1-0. Hjemmelaget tok mer og mer over banespillet inn mot pause, men det var likevel en optimistisk Rindals-gjeng som absolutt trodde på poeng i pause.

Andre omgang fortsetter egentlig som første. Lite sjanser og med et lite spillemessig overtak til hjemmelaget.
Etter 60 minutter havner ballen ute på venstre til Tempo-vingen, som sikter godt og banker inn 2-0 fra hjørnet på 16-meteren.

Vi prøver å kjøre frem mere folk på slutten, og da kommer vi til et par halvfarlige sjanser, men uten at vi klarer å få ballen mellom stengene.
Dermed ebber det ut med 2-0 til Tempo.

Vi ser nok en gang at vi er fullt på høyde med motstanderen, men det mangler det lille som gjør at vi får det helt til.

På grunn av mangel på spilleklar bane på denne årstiden spiller vi fire bortekamper i starten. Neste kamp er borte mot Orkanger førstkommende fredag. Nok en tøff kamp!