Lørdag spilte damelaget kamp mot Lundamo/Flå på Skogsletta.

Kvinner senior

Vi startet kampen best og klarte å spille ballen langs bakken og allerede etter 3 minutter skårer vi når Trude og Mali L kombinerer fint på midtbanen før ballen blir slått igjennom til Malin som kommer på løp og setter ballen i mål.1-0 til oss.

DSCF3471

Vi fortsetter å presse motstanderen høyt og vi vinner ballen på deres banehalvdel flere ganger og skaper flere sjanser uten å skåre,men etter 10 minutter får Malin ballen i beina men blir holdt innenfor straffeområdet og dommeren blåser korrekt straffe til oss.

Den er det Mali L som tar og setter ballen hardt og kontant i mål utagbart for keeper.2-0 til oss.

Etter skåringen jevner kampen seg ut og Lundamo/Flå kjemper seg mer og mer inn i kampen og skaper noen sjanser men Maren redder alle forsøk som kommer,vi skaper noen store sjanser på kontringer men uten å skåre.

Dermed leder vi 2-0 til pause.

2-omgangen blir jevn med sjanser til begge lag uten at noen skårer men vi tar over mot slutten av omgangen.

I det 51 minutt er det Trude som skårer på ett vakkert skudd fra 20 meter helt nede ved stolpen.3-0 til oss.

2 minutter senere er hun frampå igjen,når Kristine gjør en kjempejobb og presser forsvareren til å slå ballen foran eget mål der Trude er på rett plass og setter ballen i mål fra kort hold og fastsetter sluttresultatet 4-0 til oss.

Damene gjør en god kamp mot ett godt Lundamo/Flå-lag som var fysisk sterke og vanskelig å spille mot.

1-0  3 min. Malin
2-0 10 min. Mali L
3-0 51 min. Trude
4-0 53 min. Trude

De som var med: Maren Rønning, Åse Børset, Anita K. Grytbakk, Marit Helgetun, Mali Løset, Malin L. Schei, Trude Nerland,  Kristine Jacobsen.