G16 11'er, 4. serierunde, 2. div

Rindal - Klæbu 11-0
(Emil 2, Sander 3, Steinar 2, Edvard, Martin, Henrik, Stian (!) )

Surnadalsrussen skapte liv fra sida, og gutta fulgte opp på banen.

Henrik starta ballet med å sette årets mål (?) (Bendtners mot Sarp hårfint bak) da han tok en pasnining på brystet og fra ca 20 m på volley sendte den i krysset og via tverrligger inn. Etter dette kjørte Rindal det ene angrepet etter det andre, og de ga seg ikke før det sto 9-0 til pause. Etter pausen falt gutta ganske naturlig litt i kvalitet, men det er sjelden å se absolutt alle ha en så god dag samtidig som i dag. Halvveis ut i omgangen fikk vi også straffe, og keeper Stian var allerede godt over midtstreken før noen andre rakk å tenke på hvem som skulle ta den. Han satte den, og resultatet ble til slutt 11-0. 7 forskjellige målskårere, og blant annet 3 av Sander alene. Dommer var etter kampen særlig imponert over spilleforståelsen i laget og pasningskvaliteten på midtbanen, så dette var en stor opptur for hele laget.