Berit Mogstad

Det er karusell tid: Nybrott-karusellen, Klæbu Løpekarusell og Bodø-Gampen.

Berit Mogstad har sesongdebutert i Stjørdal, Terje Olsen, Martin Muan og Jon Eriksen deltok i Klæbu og Bjørn Vonheim deltok i sitt andre løp for sesongen i Bodø.

Nybrottkarusellen, løp nr 1, 1,31 km, onsdag 30.04.13, Stjørdal

Berit Mogstad har sesongdebutert med joggesko, og fikk ei kvalitetsøkt i den litt over kilometeren lange løypa som går i området rundt Øverlands Minde.

Berit kom inn på 4,29,8 og vant seniorklassen, men ble slått av to juniorer. Beste tid fikk Moldejenta Live Solheimdal som løper for Steinkjer FIK. Hun slo Berit med 17 sekunder. Solheimdal er ingen hvem som helst, hun ble nr 7 i juniorklassen i Nordisk Mesterskap på Island i fjor høst.

http://files.itslearning.com/data/232/7161/Nybrottskarusellen/

Klæbu Mosjonskarusell, løp nr 3, 6,1 km, onsdag 07.05.14., Ulset, Klæbu

Det tredje løpet i denne karusellen gikk i ei tøff løype med mye opp og ned.  Det var dessuten kraftig vind.

Vi stilte med 3 deltagere: Terje Olsen, Martin Muan og Jon Eriksen. Terje lå i tet helt til han ble passert av skiløper Eirik Telebond ca 1,5km fra mål. Og 50m fra mål ble han passert av Håkon Selvnes.

Martin Muan hadde en trøblete sesong som skiskytter i fjor vinter, og kom ikke i gang med treninga skikkelig før langt ut på våren. I år har det gått bra i sporet, noe som dette løpet viser. Dessuten en klar framgang fra Fjellseterløpet for ei uke siden. Går det mot et come-back på SOL 1?

Det meldes om et trivelig arrangement med servering av kaffe og vafler, og ikke minst resultater på nett før løperne har kommet seg hjem.

Sammendrag av resultatlista (en klasse uansett alder):

1

Eirik Telebond

20,56

2

Håkon Selvnes

21,12

3

Terje Olsen

21,16

6

Martin Muan

21,56

15

Jon Eriksen

24,48

 

 

 

I alt 22 deltagere.

Komplett resultatliste:

http://www.klabu-lopeklubb.org/loepskarusell/ulset-oevre-golfbanen/resultat-ulset-oevre-7-mai-2014/

 

B&OI Gampen 2. løp, 10 km, onsdag 07.05.14., Bodø

Bjørn Vonheim fikk ingen god opplevelse i det andre løpet i denne karusellen. Han fikk store mageproblemer underveis, og etter eget utsagn burde han ha brutt etter 6 km, men det er ikke hans «stil», så han rusla de siste 4 km i rundt 5,45-fart.

Han kom inn til 46,08 og 4. plass i sin klasse. Men Bjørn er seg sjøl lik, han satser på å løpe samme løypa på egen hånd på fredag i maks fart, for å få ei gjennomkjøring som gir utbytte!!

For å ta det positive, det var 61 deltagere mot 33 i fjor.