Borteseier for Rindal 2

Fotball: Herrer senior

Rindal 2 i herrenes 6. divisjon spilte onsdag kveld borte mot Leik 2 på Korsvegen kunstgras. Det ble et jevnt og sjansefattig oppgjør, men topp innsats ga seier og 3 velfortjente poeng til slutt.

Leik 3
Pauseprat på stillinga 0-0
Leik 2
Kaptain Magnar Løset og resten av laget sikret 3 poeng
Leik 1
Eirik Solem med mål og assist

Det var lenge to lag som sleit med å skape det helt store framover på banen, men som hadde grei kontroll bakover. Leik var nærmest scoring før pause når ballen smeller i stanga  midtveis i omgangen, og de hadde også en stor sjanse på et skudd fra 17m, men en god Brage Heggem i målet avverget til corner.

Rindal hadde også sine forsøk, men lagene måtte gå målløse av banen til pause.

Også 2. omgang ble preget av tøffe dueller, seine taklinger og få målsjanser, men 20 minutter ut i omgangen får Rindal frispark midt på Leiks banehalvdel. Frisparket blir slått inn og Alf Ole Elshaug header på keeper som må gi retur, og der får Eirik Solem en enkel oppgave med å sende Rindal i føringen. Dermed må Leik framover i banen, og får et par halvfarlige muligheter, men forsvaret står godt og rydder greit unna det som kommer.

Med bare ett mål og gå på, og noen slitne bein, ble det noen spennende sluttminutter (i alle fall på sidelinja). 

Så, på overtid, er det Eirik Solem som får ballen ute på høyrekanten. Han får all verdens med tid til å sikte på en umarkert Morten Møller i feltet og med et hardt hodestøt sikrer Møller en komfortabel 2-0-seier på bortebane!

En solid lagseier der innsatsen var upåklagelig og tre fortjente poeng ble dermed med hjem.

Disse spilte kampen:
Brage Heggem, Roger Lien Eithun, Lars Ole Heggem, Håkon Mikkelsen, Alf Ole Elshaug, Eirik Solem, Anders Kvendset, Ole Heggem, Harald Røen, Stian Bolme, Bjørnar Nerland, Preben Strand Husby, Morten Møller, Magnar Løset, Stian Kooyman og Jo Bjørnar Fiske.

Neste kamp for a-laget er allerede fredag kveld, mens B-laget har kamp lørdag. Begge spiller hjemmekamp på Heggøya stadion.