Gutter 16 Torsdager 17.30 – 19.00

Ressurstreningen for alle våre avdelinger er onsdager 19.00 – 20.00 i Rindalshuset

Sesongavslutning

Rindal IL J14 - Aure

Jenter 14 avsluttet sesongen med seier mot Aure, 20-10! Rindalsjentene gjorde en bra førsteomgang, og leda 15-6 til pause! Litt slakkere i andre omgang, med de dro seieren i land. Flott sesongavslutning!

17. mars 2015 Les mer...

Rindal IL J13 - Frøya

Stor innsats av J13 i dag. Seier over Frøya og KUN ettmålstap for Frøya2.

15. mars 2015
Handball mars Eline

Rindal IL J16 - Kyrksæterøra

Sesongens siste kamp ble spilt i Hemne. Etter en litt treg førsteomgang der de sto 9-12 til pause, fikk rindalingene fart på spillet og dro i land seieren med stillingen 14-26. Super innsats av alle!

14. mars 2015 Les mer...

Rindal IL J10 - Orkla

Da er to harde handballkamper over, og resultatet ble en seier og et tap.
I den første kampen mot Orkla var vi tøffe og sto godt i forsvar. Det ble litt spenning mot slutten.., men jentene rodde seieren i land. Resultatet ble 9-8 (3-3)
I den andre kampen hadde vi en god 1. omgang, men kreftene tok slutt ut i 2. omgang. Vi tapte 10-15 (6-4). Alt i alt en super innsats av jentene.

14. mars 2015

Rindal J12 - Orkanger

All ære til power-girls i jenter G12 som slo Orkanger 10-6 i dag!

J13 min hjertesak

Min Hjertesak

Gro Anita Midtlyng skriver: Engasjerte medarbeidere i Veidekke kunne i januar søke Veidekke om støtte for noe de brenner for. Som trener for J13 sendte jeg inn en søknad. Her fortalte jeg om laget vårt og hva vi holder på med og hvor engasjert og trivelige disse jentene er.

10. mars 2015 Les mer...
Glade rindalsjenter etter seier over Byåsen

J16 Rindal - Byåsen

Spennende J16-kamp i Rindalshuset i dag! Til pause var stillingen12-13 og det tok litt tid før rindalsjentene kom i gang i 2. omgand. Byåsen leda med hele 5 mål på det meste. Rindalingene ga ikke opp, og vant til slutt med ett mål, 26-25.

8. mars 2015 Les mer...

J10 Rindal - Orkanger og Surnadal

Dagens to hjemmekamper for J 10 endte med seier 9-3 mot Orkanger 2 og revansj mot Surnadal, 9-5 Det smakte godt med seier i lokaloppgjøret.

8. mars 2015

J12 Rindal - Surnadal

Det ble tap for j12 med sifrene 11-10, i dagens kamp mot Surnadal. Men for en fantastisk innsats av jentenesom gjorde akkurat det de fikk beskjed om. Absolutt sesongens mest spennende og beste match!

J13 - Hitra

J13 møtte to lag fra Hitra i dag, 4 poeng og full uttelling. Bra i forsvar og litt å gå på i angrep.

WP_001561

Mini/10-åringsturnering i Orklahallen

I dag har tre lag fra Rindal vært på Orkdalsbanken mini-/10-årsturnering i Orklahallen. Mye fin handball og god stemning gjorde dagen veldig fin.

7. mars 2015 Les mer...

Handball

Tøffe hjemmekamper for J16

Jenter 16 har hatt to tøffe hjemmekamper i helga.
Fredag var Frøya på besøk. Til pause var det ledelse på 7 mål til Rindal. Etter pausen snudde kampen, og Frøya kom best i gang. Til slutt endte det med tap 19 - 20.